DAN BARNA: "Valul 4 este în creştere, singura soluţie este vaccinarea"

G.B
Politică / 6 august 2021

Dan Barna

Dan Barna

Valul 4 este în creştere atât în Europa, cât şi în alte zone ale lumii, fiind avute în vedere măsuri care vor fi luate în funcţie de evoluţia situaţiei, a declarat, astăzi, vicepremierul Dan Barna, potrivit Agerpres.

"Ne-am fi dorit să nu fim în această situaţie, însă valul 4, peste tot în Europa şi în lume, pare că e în creştere. Din acest motiv, şi măsurile pe care luăm şi în România - nu s-a redus numărul de paturi nicăieri - şi acele praguri care sunt deja menţionate, cu 23% şi măsurile subsecvente, în baza acestor eventuale situaţii, sunt avute în vedere. Deci, da, ne pregătim, sperăm să nu fie cazul foarte dramatic, dar trebuie să fim foarte atenţi. Soluţia e clară - dacă ne vaccinăm, şansa să nu fie nevoie de măsuri de prevenţie, să nu fie nevoie să facem iar paşi înapoi, cum eram obişnuiţi, este foarte mare. Vaccinarea e singura soluţie", a afirmat Dan Barna la Guvern.

Întrebat dacă mai sunt avute în vedere acele măsuri de stimulare pentru cei care se vaccinează, el a arătat că este vorba despre cele prezentate de Ministerul Sănătăţii, care vor fi luate într-o săptămână sau două.

"Sunt acele măsuri avute în vedere, prezentate şi de Ministerul Sănătăţii, prin care cetăţenii sunt încurajaţi sau stimulaţi să se vaccineze. Este o decizie care va fi luată probabil într-o săptămână sau două. Măsurile sunt luate, după cum am făcut de fiecare dată, în funcţie de evoluţia situaţiei şi de evoluţia cifrelor. (...) Măsurile specifice într-o localitate sau alta, în funcţie de evoluţia acelui indice, pot fi susţinute şi autorităţile locale în funcţie de resursele lor", a adăugat Dan Barna.

Opinia Cititorului ( 25 )

  1. Vine valul 5 si apoi valul 6. Singura solutie este sa ne protejam si sa nu ne intepam.

    1. Dacă ești medic , î-mi cer scuze...

      De nu ești , nu mai chibița , medicina nu e un sport ! 

      Care nu pot vindeca nimic! Ne-am saturat de ei!

      Vorbești de medici ?

      Dacă da, ești cel puțin inconștient

      Nu poți tu să jignești medicii ! 

      Dragă, medicina a fost o ocupatie respectabila. De cand cu afacerea covid 19, o parte din medici, cei şpăguiti si cei care au pus rapid de o afacere au stricat imaginea actului medical. Sa te numesti medic si sa declari ca un om a murit de covid fara sa se faca autopsie, inseamna ca esti un pacalici fara legatura cu stiinta. Si asta doar pentru ca asa cere protocolul stabilit de niste banditi. Legat de inteparile cu seruri minune, este demostrat ca in tarile cu numar mare de cobai intepati, acum sunt mai multi bolnavi de covid iar in tarile cu putini intepati, sunt mult mai putini bolnavi covid.

      Chibițeaza acest ciumete. Nu are nici-o calificare ca medic, oricum este dus cu pluta si comunica despre 'singura solutie' O gramada de smecheri si de trompeți o fredoneaza zilnic cu singura solutie, serul este sigur si eficient, au facut clipuri si cu toate astea, tot ei tipa ca cei care nu cred balivernele cica fac propaganda contra inteparii.

    ȘTII FORMULA CHIMICĂ LA VIRUS + VACCIN : CREDIBIL BETON

    sa fie pus coldea si securistii lui care ne-a procopsit cu acest mutant si sa ne scape de el , el l-a adus el sa se spele pe cap cu diliul !

    75% din populatie nu crede ca e singura solutie. Deci hai sa facem un brain storming sau niste outside the box thinking ca la corporatie. Sau niste lateral thinking. Si sa venim si cu alte solutii.

    Oamenii tineri ar trebui sa aiba ceva maleabilitate neuronala. Nu poti sa insisti pe o singura solutie care nu merge. 

    1. Spune matale ce merge....

      La finalul anului trecut, 98% din cei care au avut covid s-au facut bine fara sa se intepe. Pentru cine are memorie redusa, serurile numite 'vaccine' au inceput sa fie folosite la finalul lunii decembrie. Daca la 98% (98 mil) nu s-au folosit 'vaccine' inseamna sigur ca s-au folosit alte tratamente. Cu exceptia useristilor/trepanati cred ca oricine poate intelege asta.

    Is DNA-ul! Să se termine cu menajeria!

    DRAGI ROMANI NU VA VACCINAȚI. NU V AM SPUS EU CA AU FOST 2 VACCINURI(OTRAVURILE LUI ANTICRIST TOXICE, OTRĂVITOARE, CANCERIGENE, CARE PRODUC CHIAGURIDESANGE ÎN CORP) ȘI MAI AU 5 ÎN PLANUL LOR DIABOLIC, SATANIC. CITA DISPERARE PE ACESTI SATANIȘTI, CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE. CEI CARE ATI FOST PĂCĂLIȚI ȘI LEA ȚI FĂCUT PE PRIMELE 2 OPRIȚI-VĂ CA SA NU MURITI CU ZILE. NU VEDEȚI CITI VACCINATI(OTRĂVIȚII) AU MURIT CU ZILE. CINE RĂSPUNDE DE VIATA LOR. LUAȚI EX ISRAEL PESTE 90% VACCINATI(OTRAVITI) CITI AU MURIT VACCINAȚI ȘI CITE INFECTĂRII AU PE ZI PESTE 1500, MAREA BRITANIE PESTE 80% CITI AU MURIT VACCINAȚI ȘI CITE INFECTĂRII PE ZI, GIBRALTAR 100%VACCINATI CITI AU MURIT VACCINAȚI ȘI CITE INFECTĂRII PE ZI. VA ROG NUI CREDEȚI PE ACESTI CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE, TRĂDĂTORI DE TARA, VÂNZĂTORI DE TARA SLUGILE GAY LOR DE LA BRUXELLES, UNELTELE LUI ANTICRIST. ADUCEȚI-VĂ AMINTE CUM NE O SUGEA FETITA STEARPA DE LA COTROCENI, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES, CRIMINALUL ÎN SERIE, CĂLCĂTORUL PESTE CADAVRE, TRAFICANTUL DE COPII WUHANIS CU PRIMUL VACCIN(OTRAVA) VACCINAȚI VA ȘI VOM TRECE LA NORMALITATE. CARE NORMALITATE. HA, HA, HA, GHINION. CE DISPERARE PE SATANIȘTI SLUGILE LUI ANTICRIST. SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ ACEST RETARDAT LIMBRIC, STERP MUIST L. G. B.T.IST SATANIST, ȘARPE VENINOS CU OCHELARI BÂRNĂ NE O SUGEA CU TOMBOLE ȘI LOTERII CU UTILAJE AGRICOLE. NI CI ASTA NU A ȚINUT. A VENIT CURVA TIRFA, ȚIGANCĂ MAHALAGIOAICA, LESBIANA, ALCOOL ISTA DE M(U)ITALIA CU BONURI DE MASA DAR NIMENI DINTRE ACESTI CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE NU A VENIT DUBLAM ALOCAȚIILE LA NEVINOVĂȚII COPII ȘI AU MARI PENSIILE LA SCHELETELE DE PENSIONARII DAR AU OFERTE SA PĂCĂLEASCĂ LUMEA SA SE VACCINEZE CA ASTA AU PRIMIT ÎN PLIC. DRAGA REDACȚIE BURSA SA NU ȘTERGI ACEST TEXT ȘI MESAJ CA SA L CITEASCĂ TOȚI ROMANII SA SE INFORMEZE UNUL PE ALTUL SA NU MAI FIE PĂCĂLIȚI CA LA PRIMELE 2 OTRAVURI DE VACCIN. VA MULȚUMESC ANTICIPAT.

    1. Plin , plin de bolnavi psihici.....

      Luc Montagnier, virusologul laureat al Premiului Nobel pentru medicină, susține că toți vaccinații „vor muri din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi”.

      Luc Montagnier a confirmat că nu există nicio șansă de supraviețuire pentru persoanele care au primit o formă de vaccin. În interviul șocant, cel mai mare virolog din lume a spus: „Nu există nicio speranță sau tratament posibil pentru cei care au fost deja vaccinați. Trebuie să fim pregătiți să incinerăm corpurile „. Geniul savant a susținut afirmațiile altor virusologi proeminenți după ce a studiat componentele vaccinului. „Toată lumea va muri din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi. Nu se mai poate spune nimic ”.  

      „Este o mare greșeală, nu? O eroare științifică și, de asemenea, o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă ”, a declarat ieri Montagnier într-un interviu tradus și publicat de RAIR Foundation SUA

      Luc Montagnier e, în opinia ta, trolule, un bolnav psihic. Are merite uriașe în secvențierea hiv, motiv pentru care a primit Premiul Nobel pentru medicină.

      Citește opinia lui, de mai jos, nu a mea, umil viețuitor al planetei și fă-ți pregătirile pentru înmormântare, dacă nu ești postac cori-sts sau de la protecția constituției, iar în acest caz bucurați-vă- ați primit placebo!!! 

      medicamenteeee

      Pt tine, neaparat! Dar la ce schizofrenie ai, nici medicamentele nu te mai pot salva!

    Vaccina te ar Schimbarea la Fata a lui Hristos Dumnezeu !

    Atata stie sa spuna dementul asta satanist, pt ca ceea ce-si doreste el si stapanii sai(interni si externi) este Genocidul total la adresa romanilor! In toamna, cand va fi "furtuna perfecta" dpdv economic si social, iar Revolutia poate izbucni cu putere, pe toti cei de teapa acestui marxist, prinsi de populatia infuriata si exasperata, nu-i vad bine deloc!

    Baii, o sa mori de grija noastra. Daca te interesa bunastarea si sanatatea romanilor dublai alocatiile copiilor, mareai pensiile cu 40%, te preocupai de pacea sociala, nu de bulversarea mintii copiilor cu educatia sexuala si LGBT. si alte dracovenii. Nu vaccinarea va aduce bunastare in Romania. Ca uneori mai bine este mort decat batjocorit de cei ca tine. Nu sanatatea romanilor te intereseaza pe tine. Milioanele invartite de voi in cumparatrea de vaccinuri, acolo te arde.

    Barna nu este medic, este un analfabet functional.

    Ministerul Sanatatii din Israel a prezentat date conform carora doar 1% dintre cei trecuti prin boala s-au reinfectat.

    In schimb, vaccinatii se infecteaza in numar foarte mare pentru ca eficienta vaccinului la infectare este de doar 39-40% in fata variantei Delta. Dar vindecatii din Israel nu s-au reinfectat cu Delta decat in numar foarte mic, 1%. 

    1. In Romania, unde imunitatea de grup este formata din vindecati de Covid care au trecut prin boala, valul patru nu va fi decat o cocoasa minora. Cei vaccinati in schimb vor incepe sa fie internati la ATI peste cateva luni, vreo 3, atunci cand gradul lor de protectie va scadea.

      In valurile 4-5-6 vor deceda mult mai putini.Bolnavii de toate bolile de prin spitale au fost pusi frumos in pungi de pălastic cu eticheta C19.Ma mir ca nu s-a facut o triere si in afara spitalelor,vorba lui Eminescu.In loc de foc e bun ci mcovidul

      Stimate domn-E vorba de BARNA,nu constientizati ca populatia nu se vaccineaza din cauza voastra,ca sa va facain ciuda,pentru canu au incredere in voi fiind niste panglicari mincinosi si vanduti,incompetenti si profitori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb