DANCĂ, (PNL): Ministrul Muncii se teme că Opoziţia pregăteşte îngheţarea salariilor şi pensiilor

V.D.
Politică / 14 ianuarie 2019

Ionel Dancă (Sursa foto: Twitter)

Ionel Dancă (Sursa foto: Twitter)

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, susţine că ministrul Muncii, Marius Budăi, minte când spune că Opoziţia pregăteşte îngheţarea salariilor şi a pensiilor.

"Noul ministru al Muncii s-a trezit cu o "temere personală" că Opoziţia pregăteşte îngheţarea salariilor şi pensiilor. Aşa ceva este absurd şi nu are nicio fărâmă de temei, în condiţiile în care PNL a cerut în permanenţă respectarea formulei actuale de indexare anuală a pensiilor şi tocmai ei, cei de la PSD şi ALDE, au îngheţat în acest an pensiile care trebuiau să crească de la 1 ianuarie cu rata inflaţiei şi jumătate din majorarea salariului mediu brut, adică cu peste 9%. De fapt, PSD şi ALDE taie pensiile în 2019 aşa cum au făcut şi în 2018, pentru că amânarea majorării punctului de pensie la 1 septembrie înseamnă o tăiere a pensiilor în acest an cu aproape 100 lei pe lună la o pensie medie de 1.100 lei. Ce face noul ministru al Muncii este o continuare a minciunilor lăsate moştenire de Olguţa Vasilescu, asumându-şi mai departe rolul de ministru al Minciunii PSD şi ALDE. Pe scurt, hoţul strigă hoţii!", a scris Dancă, astăzi, pe Facebook.

Duminică, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, a declarat, la Antena 3, că se teme că reprezentanţii Opoziţiei, atunci când afirmă că nu sunt bani de pensii şi salarii, pregătesc, de fapt, terenul pentru ca, în momentul în care vin la guvernare, să îngheţe salariile şi pensiile.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu inteleg de ce domnul politician Ionel Danca nu poate sustine un dialog. Opozitia chiar nu se poate impune decat prin ura, denigrare, dezbinare si vrajba ? Astept de la opozitia educata sa aiba un limbaj decent in parlament, in emisiunile televizate la care participa , in locurile publice, la mitinguri. Si mai vreau sa mai si gandeasca daca se poate. Chiar nu se pot coagula, singurii educati din tara asta, cum se cred ei, sa propuna un proiect de tara ? Opozitia reprezinta in acest moment unitatea de paradeala, nu unitatea de elita a tarii. Atat stiu, atat fac.

    1. Pus pe scandal ca și Orban, in rest e praf. Cu căței din ăștia, câștigă PSD alegeri încă 1000 de ani de acum încolo. Și Iohannis blegul -sef e o garanție că PSD nu e deloc în pericol.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb