Daniel Băluţă: "Astăzi am început în mod efectiv construcţia unui nou teatru în Sectorul 4"

T.B.
Cultură / 24 mai

Daniel Băluţă: "Astăzi am început în mod efectiv construcţia unui nou teatru în Sectorul 4"

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat, vineri, începerea construcţiei unui nou teatru lângă Parcul "Orăşelul Copiilor", care va avea o capacitate de 250 de locuri şi care urmează să fie gata peste doi ani, investiţia ridicându-se la 10 milioane de euro, potrivit unei conferinţe live pe pagina sa de socializare.

Conform sursei, "Este un privilegiu să avem astăzi posibilitatea să începem şi ultima promisiune pe care am făcut-o în anul 2020. Am promis că vom face un teatru şi, astăzi, am început în mod efectiv construcţia acestui obiectiv de care comunitatea noastră, şi nu numai, are nevoie. În ultimii ani comunitatea Sectorului 4 a adoptat o viziune modernă şi durabilă de dezvoltare. Dovadă sunt străzile curate, iluminate, infrastructura educaţională, creşele, grădiniţele, şcolile, liceele, infrastructura sanitară, unităţile medicale pe care deja le-am finalizat, (...) infrastructura de transport, pasajele, obiective realizate cu un aport important din bugetul local, pe de o parte, pe de altă parte, din programe guvernamentale şi, mai presus decât orice, din bani europeni", a declarat Băluţă.

El a adăugat că acest proiect a fost iniţiat încă din 2020 împreună cu senatorul PSD Gabriela Firea şi este convins că, împreună cu aceasta, după ce va câştiga un nou mandat de primar general al Bucureştiului, va dezvolta, inclusiv financiar, acest teatru, potrivit sursei.

Conform sursei menţionate, "Cultura, accesul comunităţii la ceea ce înseamnă spectacole, la ce înseamnă actori, la ceea ce înseamnă socializare, din punctul acesta de vedere, nu se poate face doar din vorbe, ci avem nevoie de exemple clare, de exemple explicite şi de lucruri concrete, cum astăzi, în baza autorizaţiei de construire, putem să vorbim despre noul teatru din Sectorul 4. Sper ca în următorii doi ani această facilitate, cu o capacitate de 250 de locuri, cu o suprafaţă desfăşurată de 2.500 de metri pătraţi, să poată să vină în sprijinul copiilor, al tinerilor, al adulţilor şi al seniorilor oferindu-le spectacole de foarte bună calitate şi momente absolut senzaţionale alături de cei mai îndrăgiţi actori şi de cei mai buni regizori din România şi nu numai", a afirmat primarul Sectorului 4.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb