Daniel Buda: "Ne revine datoria de a proteja Uniunea Europeană în faţa extremismului"

R.S.
Politică / 11 mai

Daniel Buda (Sursa foto: Facebook/Daniel Buda)

Daniel Buda (Sursa foto: Facebook/Daniel Buda)

Eurodeputatul Daniel Buda, candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European la alegerile din 9 iunie, a declarat ieri, la Bistriţa, cu ocazia evenimentului de lansare a candidaţilor PNL Bistriţa-Năsăud la alegerile locale, că Uniunea Europeană trebuie protejată împotriva extremismului, potrivit Agerpres.

"Uniunea Europeană este acea structură care ne-a garantat pacea şi stabilitatea timp de peste 70 de ani şi ieri am sărbătorit Ziua Europei. Această pace pe care o avem astăzi nu este un dat care nu se poate întoarce. (...) Din fericire pentru noi, datorită apartenenţei la UE şi la NATO, suntem astăzi protejaţi, dar ne revine datoria nouă de a proteja mai departe UE în faţa extremismului şi a nonvalorilor europene, care pun sub semnul întrebării ceea ce înseamnă soliditatea acestui proiect numit Uniunea Europeană", a spus Buda, conform sursei citate.

Europarlamentarul consideră că una dintre preocupările majore ale politicienilor trebuie să fie întoarcerea românilor din diaspora acasă.

"Cred că mai mult ca niciodată trebuie să avem această preocuparea majoră, de a ne aduce oamenii din diaspora acasă. Mă doare sufletul când mă duc în diverse ţări, în Uniunea Europeană, şi întâlnesc foarte mulţi oameni, inclusiv din judeţul Bistriţa-Năsăud, care îşi caută o pâine amară pe ogoarele din UE. Este datoria noastră, stimaţi colegi, de a crea o Românie în care, într-adevăr, fiecare dintre noi şi fiecare dintre cei care trăiesc în România să se simtă acasă şi să nu fie nevoiţi să ia calea pribegiei. Tocmai de aceea avem ca obligaţie, mai departe, să atragem fondurile europene, pentru că aceste fonduri pe care le avem astăzi la dispoziţie nu o să mai fie în viitorul exerciţiu financiar la o dimensiune atât de mare, şi de aceea este foarte important să depăşim orice barieră birocratică, să aducem aceşti bani în România", a afirmat Daniel Buda, scrie Agerpres.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Vreti sa rezolvati extremismul? Rezolvati inflatia. Rezolvati cumva diferentele tot mai mari intre bogati si saraci. Din cauza tot de inflatie si printare de bani. Avem o singura "placinta "in capitalism. Ei aia trebuie sa se imparta just. Sunt si oameni foarte bogati care sustin asta, Warren Buffet de exemplu, dar nu numai.

    Pt ca astea hranesc extremismul. Si cel de stanga si cel de dreapta. terminati cu "clasele privilegiate, (bugetari de lux fara numar, fara numar care stim cata frunza taie la lucru toata ziua, si cu pensionarii speciali , spagile si cu capusele si pilele de partid)"tinute in puf de guvern pe spatele fraierilor care-s buni doar de plata.

    Altfel vine cineva care va face exact asta in locul vostru. Simplu. Votez USR ca sa fie clar, nu AUR dar astea-s problemele nu pndr si ce bullshit mai scrie in interviu. 

    1. Cum o fi individul ăsta europarlamentar nu știu. Ce a făcut el pentru România? Trimitem așa toți necunoscuții să ne reprezinte și apoi ne mirăm de ce nu avem relevanță în UE. Uite de asta! Votați Buda

      Din păcate se configurează un nou 1933...doar ca avem o.problema....elita nsdap nu se compara cu prostalanii AUR, Le Pen, Orban....etc

    sper ca buda nu a declarat asta stand pe propriul nume......:)))

    Bâlbâit de-al lui Basescu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb