DANIEL BUDA:  "PSD îşi bate joc de cota unică de impozitare, aruncă banii pe ajutoare sociale"

Laura Andrei
Politică / 23 aprilie 2017

Daniel Buda (Sursa foto: Facebook)

Daniel Buda (Sursa foto: Facebook)

Europarlamentarul Daniel Buda, lider al organizaţiei PNL Cluj, a declarat sâmbătă, la Consiliul de coordonare judeţean al filialei Bistriţa-Năsăud, că PSD "îşi bate joc" de România şi de cota unică de impozitare şi "aruncă banii pe ajutoare sociale".

Buda a susţinut, citat de Agerpres: "Astăzi, vedem un PSD care îşi bate joc de România, un PSD care nu face altceva decât să amaneteze viitorul copiilor noştri, un PSD care, iată, îşi bate joc de cota unică de impozitare, aruncând-o în derizoriu şi renunţând la ea. Un PSD care, iată, vine şi vă impozitează găina şi porcul din coteţ, un PSD care, din păcate, nu face altceva decât să arunce banii pe ajutoare sociale".

Europarlamentarul a adăugat că, din aceste motive, este nevoie ca PNL să îşi desăvârşească procesul de fuziune şi să acţioneze ca o singură echipă, cu o conducere statutară, deoarece România are nevoie de un partid puternic pe eşichierul de dreapta al politicii.

La Consiliul de coordonare judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud de sâmbătă se va alege noua conducere a filialei. În sală sunt prezenţi peste 360 de delegaţi, iar printre invitaţi se numără preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda, cel al PNL Sălaj, Lucian Bode, şi cel al PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Pentru funcţia de preşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud s-au înscris patru candidaţi: actualul lider interimar, deputatul Robert Sighiartău, prim-vicepreşedintele interimar judeţean, Ioan Turc, primarul comunei Chiochiş, Vasile Silaşi, şi consilierul judeţean Ovidiu Florean.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ticalosul asta ,sluga lui boc cel mic la orice si basina vanzatoare de tara,care traieste pe banii romanilor la aia care ne au facut varza ,mai glasuieste?Hai mai du-te .........

    Ticalosul asta ,sluga lui boc cel mic la orice si basina vanzatoare de tara,care traieste pe banii romanilor la aia care ne au facut varza ,mai glasuieste?Hai mai du-te .........

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb