Datanet Systems Cluj modernizează Centrele de Date Tenaris Silcotub din Zalău

F.D.
Companii / 20 februarie

 Mircea Pop, Director Executive, Datanet Systems Cluj

Mircea Pop, Director Executive, Datanet Systems Cluj

Datanet Systems Cluj a modernizat şi retehnologizat cele două Centre de Date operate de Tenaris Silcotub la sediul din Zalău. Proiectul a implicat operaţiuni ample de îmbunătăţire a construcţiilor civile şi a infrastructurii IT, pentru aducerea acestora la cele mai performante standarde din domeniu. Datanet Systems Cluj a utilizat tehnologii de ultimă generaţie şi a asigurat continuitatea operaţională a sistemelor de producţie ale Tenaris Silcotub pe întreg parcursul proiectului, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, colaborarea a inclus modernizarea camerelor de date si a sistemelor de electroalimentare, instalarea unor echipamente profesionale de climatizare, UPS-uri performante precum si a unui generator. Totodată, au fost refăcute sistemele de control acces si supraveghere video. Investiţia a avut ca obiectiv atingerea unor obiective superioare de continuitate operaţională, securitate şi protecţie la incendii, după cum afirmă şi Daniel Mirică, Implementation & Support Senior Manager, Tenaris Silcotub: "Prin implementarea acestui proiect în colaborare cu Datanet Systems, Tenaris Silcotub a modernizat cele două Centre de Date din locaţia Zalău, care acum îndeplinesc standardele internaţionale din domeniu şi asigură o disponibilitate şi protecţie ridicate pentru infrastructura IT şi datele companiei."

Proiectul a avut un nivel ridicat de complexitate, atât prin integrarea unor tehnologii diverse, cât şi prin importanţa pe care o are pentru beneficiar. Pentru derularea acestei lucrări, Silcotub a organizat o licitaţie publică, câştigată de Datanet Systems Cluj.

"Retehnologizarea unui Centru de Date necesită abilităţi avansate atât tehnice, cât şi de project management. În proiectul Tenaris Silcotub, am avut două obiective majore: asigurarea continuităţii operaţionale pe tot parcursul lucrărilor de modernizare, dar şi aducerea Centrelor de Date de la Zalău la cele mai actuale standarde din domeniu. Am proiectat şi implementat o soluţie tehnică performantă care va asigura Tenaris Silcotub un nivel superior de disponibilitate şi securitate pe termen lung," consideră Mircea Pop, Director Executive, Datanet Systems Cluj.

Parte a grupului internaţional Tenaris, Silcotub Zalău este un producător de ţevi industriale. Produsele realizate de Silcotub sunt folosite în industria extracţiei de petrol şi gaze, pentru transportul de fluide, în domeniul energetic şi auto. Producţia anuală depăşeşte 600.000 de tone de oţel şi ajunge cu precădere la export, atât în UE, cât şi în America de Nord, Asia şi Orientul Mijlociu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb