DCT Abu Dhabi şi Miral au organizat primul târg de călătorii de lux LOOP BEYOND BORDERS

a.D.
Comunicate de presă / 14 octombrie

Sursa foto: Departamentul de Cultura si Turism

Sursa foto: Departamentul de Cultura si Turism

DCT Abu Dhabi şi Miral au organizat, în premieră în regiune, primul târg de călătorii de lux LOOP BEYOND BORDERS din Orientul Mijlociu, se transmite într-un comunicat la redacţie.

Dedicat călătoriilor de lux, târgul marchează un moment important în ambiţioasa strategie de creştere a DCT Abu Dhabi pe pieţele din Europa Centrală şi de Est.

Românii arată interes în creştere pentru noi destinaţii exclusiviste şi de lux, numărul turiştilor ce vizitează Abu Dhabi fiind în primele 5 luni ale anului cu 47% mai mare faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut.

Renumitul Târg de călătorii de lux LOOP BEYOND BORDERS a fost găzduit de Departamentul de Cultură şi Turism - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi) şi Miral. Desfăşurat în a doua jumătate a lunii septembrie, la Saadiyat Rotana Resort &Villas din Abu Dhabi şi Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara din Al Dhafra, evenimentul a fost dedicat profesioniştilor de top din industria turismului de lux din Europa Centrală şi de Est (CEE) şi Comunitatea Statelor Independente (CIS).

Abu Dhabi devine rapid o destinaţie de top pentru turiştii din Europa Centrală şi de Est, înregistrând o creştere semnificativă a vizitelor din regiune. Potrivit datelor publicate de DCT Abu Dhabi pentru primele 5 luni din acest an, numărul turiştilor români a crescut cu 47% faţă de aceeaşi perioadă din 2023, în timp ce Bulgaria a raportat o creştere impresionantă de 86%, Polonia - 42%, iar Cehia - 31%. Aceste statistici subliniază atractivitatea tot mai mare a Abu Dhabi-ului ca destinaţie exotică şi exclusivistă pentru călătorii de lux.

LOOP BEYOND BORDERS reafirmă angajamentul Abu Dhabi-ului de a deveni o destinaţie globală de top, pe fondul interesului crescut pentru călătoriile de lux din pieţele CEE şi CIS. Evenimentul sprijină şi obiectivele Strategiei Turismului 2030 a Emiratelor Arabe Unite, care vizează atragerea a 39,3 milioane de vizitatori anual până în 2030.

"Organizarea primei ediţii a LOOP BEYOND BORDERS în Orientul Mijlociu subliniază statutul Abu Dhabi-ului ca destinaţie de top pentru călătorii de lux. Evenimentul a adus în prim-plan ospitalitatea noastră remarcabilă, bogăţia culturală şi experienţele de lux unice pe care emiratul le oferă, consolidând, totodată, parteneriatele noastre în Europa Centrală şi de Est şi dincolo de acestea", a declarat Abdulla Yousuf, Director de Operaţiuni Internaţionale la DCT Abu Dhabi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5501
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2933
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9421
Gram de aur (XAU)Gram de aur388.9505

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb