DE ASTĂZI Cardurile business Libra Internet Bank pot fi înrolate în Apple Pay

G.B
Bănci-Asigurări / 18 ianuarie 2022

Cardurile business Libra Internet Bank pot fi înrolate în Apple Pay

Libra Internet Bank, una dintre băncile cu cea mai mare dinamică în ultimii ani, le aduce şi clienţilor săi persoane juridice, începând de astăzi, Apple Pay - o modalitate de plată simplă şi comodă, prin care clienţii pot folosi facilităţile unui iPhone pentru realizarea tranzacţiilor într-un mod sigur, fără a mai fi nevoiţi să prezinte sau să înmâneze cardul la efectuarea unei plăţi la POS, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, pentru a efectua o plată contactless, clienţii trebuie doar să îşi apropie dispozitivul iPhone sau Apple Watch de un terminal de plată. Fiecare achiziţie Apple Pay este securizată, fiind autentificată cu Face ID, Touch ID sau codul de acces al dispozitivului, precum şi cu un cod dinamic, unic de securitate. Apple Pay este acceptat în magazine alimentare, farmacii, taxiuri, restaurante, cafenele, magazine de retail şi multe alte locuri.

Clienţii pot utiliza, de asemenea, Apple Pay pe iPhone, iPad şi Mac pentru a face achiziţii simplu şi rapid în aplicaţii sau pe pagini web, în Safari, fără să fie nevoie să-şi creeze conturi sau să introducă în mod repetat informaţii despre datele de livrare şi facturare. Apple Pay face mai uşoară plata pentru livrările de mâncare sau de cumpărături alimentare, cumpărături online, transport şi parcare, printre altele. Apple Pay poate fi folosit şi pentru a efectua plăţi în aplicaţii de pe Apple Watch.

Securitatea şi confidenţialitatea sunt fundamentale pentru Apple Pay. Atunci când clienţii folosesc un card de credit sau de debit cu Apple Pay, numerele cardurilor nu sunt stocate pe dispozitiv şi nici pe serverele Apple. În schimb, este atribuit un Numar unic de Cont al Dispozitivului, criptat şi stocat în siguranţă în Secure Element, un cip certificat, standard pentru industrie, conceput pentru a stoca informaţiile de plată în siguranţă pe dispozitiv.

Apple Pay este uşor de configurat. Pe iPhone, doar deschideţi aplicatia Wallet, atingeţi + şi urmaţi paşii pentru a adăuga carduri Visa business emise de Libra Internet Bank. Odată ce un client adaugă un card în iPhone, Apple Watch, iPad şi Mac, poate începe imediat să utilizeze Apple Pay pe acel dispozitiv. Clienţii vor primi în continuare beneficiile oferite de cardurile Visa emise de Libra Internet Bank, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb