De ce ai nevoie de un scaun de gaming pentru biroul tău?

Media-Advertising / 20 mai 2019

De ce ai nevoie de un scaun de gaming pentru biroul tău?

Te-ai mutat într-un birou nou şi nu l-ai mobilat încă? Înainte de a-l amenaja citeşte acest articol şi cel puţin în legătură cu noul tău scaun îţi vei face face o idee despre ce ţi se potriveşte cel mai bine.

Biroul este locul unde îţi petreci o bună parte din timpul tău treaz. În faţa calculatorului sau citind documente, indiferent de profilul afacerii tale, activităţile fizice pe care le desfăşori sunt aceleaşi. De aceea, pentru a putea fi productiv, este absolut vital să faci ca acest loc să fie unul cât mai confortabil.

Disconfortul la birou este cauzat în cele mai multe cazuri de scaunul pe care stai aşezat. Dacă acesta nu îţi ţine coloana vertebrală în permanenţă într-o poziţie sănătoasă, ajungi să pleci acasă cu dureri de muşchi şi de oase care cu greu se vindecă până a doua zi, dimineaţa. Iar într-un final, din cauza poziţiei chinuitoare, mersul la muncă devine o povară. Aşa că ia atitudine înainte să se întâmple aşa ceva!

Secretul persoanelor pe care nu le deranjează şezutul la birou

Ştii pe cine nu deranjează să stea aşezat pe scaun ore în şir? Pe gameri! Iubitorii de jocuri pe calculator îşi petrec şi jumătate de zi în faţa calculatorului fără a se plânge vreodată de dureri de spate. Şi ştii de ce? Pentru că înainte de orice, ei investesc în confort şi caută să folosească doar scaune de gaming în care şezutul se transformă o plăcere. Urmează-le exemplul!

3 Motive pentru care şi tu ai nevoie de un scaun de gaming, chiar dacă nu te joci

#1 Confortul duce la productivitate

Nimic nu îţi distrage mai mult atenţia de la lucrurile cu adevărat importante decât durerea fizică. Când suferi de ceva mintea nu mai poate să se concentreze şi încearcă să se canalizeze pe sursa durerii pentru a o elimina. Iar când vorbim de dureri de spate, munca de la birou este cu adevărat compromisă.

Previne durerile de spate înainte ca aceastea să se instaleze şi investeşte într-un scaun de gaming pentru biroul tău, cu toate dotările. Chiar dacă nu te joci la calculator la birou, suportul special pentru gât, spate, zona lombară şi coate te va ajuta să treci mai repede peste provocările zilei şi să te dedici trup şi suflet muncii.

#2 Te simţi ca un împărat

Aşa cum şi pentru gameri este mai simplu să înfrângă inamicii direct de pe tronul lor, la fel îţi va fi şi ţie să dai gata contractele de pe al tău. Un scaun de gaming îţi asigură confortul necesar pentru a te simţi ca un împărat în propriul birou şi de ce nu, măcar în pauze, te va ajuta să răpeşti câteva minute de somn.

Când colegii îţi sunt plecaţi la masa de prânz sau pur şi simplu toată lumea savurează o clipă de răgaz, rabatează spătarul scaunului şi acordă-ţi un un moment de pace. În doar câteva clipe te vei simţi revigorat şi pofta de muncă va fi recâştigată.

Şi nu în ultimul rând, scaunul de gaming are un design aparte. Nu este chiar minimalist din punct de vedere estetic, dar cu siguranţă are prestanţă şi trece greu neobservat.

#3 Te ajută să faci economii

Când vine vorba de un birou nou, cheltuielile se adună. De aceea, probabil că nu consideri o prioritate un scaun de gaming costisitor. Dar pentru calitatea sa şi materialele rezistente din care este fabricat, chiar dacă pare mai scump iniţial decât un scaun de birou obişnuit, pe termen lung este mai convenabil.

Un scaun de gaming nu se strică la fel de repede ca unul de birou. Părţile sale mobile sunt special confecţionate să reziste la uz îndelungat. În plus, componentele sale textile se curăţă uşor. Şi de cele mai multe ori sunt fabricate din materiale care nu absorb mirosurile şi nici nu te încălzesc în zielele toride de vară.

În loc de concluzie

Scaunele de gaming nu sunt doar pentru gameri. Dacă petreci mult timp în faţa calculatorului, indiferent de felul cum îl foloseşti, este recomandat să utilizezi un scaun de gaming. Spre deosebire de un scaun de birou obişnuit, acesta îţi aduce ca beneficii confortul şi prestanţa, iar în timp, după utilizări repetate, îşi amortizează investiţia.(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb