De Ziua Unirii, Iaşiul se împodobeşte cu Flori de ie

Comunicate de presă / 18 ianuarie 2017

De Ziua Unirii, Iaşiul se împodobeşte cu Flori de ie

Flori de ie va lua parte vineri, în data de 20 ianuarie a.c. la un eveniment deosebit, organizat de catre Primăria Municipiului Iaşi în parteneriat cu Palatul de Cultură, Sala Voievozilor, cu ocazia zilelor festive pentru serbarea Micii Uniri.

După experienţele adunate în anii trecuţi, în plimbările Florilor de ie peste hotare, în oraşe precum Londra, Viena, New York, Moscova, Abu Dhabi, Shanghai sau Dubai, şi anul acesta, Flori de ie îşi continuă misiunea şi începe anul 2017 adăugând o alta filă de istorie, de la Iaşi.

Evenimentul va avea ca scop promovarea şi aducerea la lumină a portului tradiţional românesc prin expunerea unor costume populare, din colecţia Flori de ie, precum şi Corul Floralia care ne va încălzi inimile aducându-ne aminte frumuseţea cântului românesc. Alături de noi va fi partenerul nostru principal, Brânduşa Bordeianu, make-up artist, o persoană cu un suflet frumos, ce ne-a fost alături încă de la primii paşi pe care i-am făcut.

În prezent, Flori de ie este unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite branduri româneşti, ce promovează cu dor şi drag tradiţia, arta şi valorile româneşti peste tot în lume. Colecţia Flori de ie cuprinde peste 150 de costume tradiţionale româneşti, unice, modele unicate, cu broderii deosebite, din fir de mătase, bumbac săi metalic. Piesele provin din toate colţurile ţării şi fiecare vine alături de propria-i poveste.

Autenticitatea, atenţia pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar şi cromatica deosebită au adus aprecieri generoase astfel încât, produsele Flori de ie se reliefează distinctiv într-o manieră modernă.

Astfel, am reuşit să ducem frânturile neamului roamnesc peste hotare, acolo unde românii ne-au primit cu braţele deschise, iar străinii cu numeroase aprecieri. Acum, vom ajunge cu povestiile româneşti, atent brodate, la Iaşi, oraşul marilor idei, al primei importante uniri, şi totodată un oraş al culturii şi educaţiei, un oraş fermecător, ce a fost numit "un veritabil muzeu naţional".

Intrarea la eveniment este liberă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb