Declaraţie de presă Teodor Ancuţa

Cu stimă, Teodor Ancuţa, Preşedinte. Director-General al Sibex
Comunicate de presă / 2 mai 2011

"Stimate doamne, stimaţi domni

Mi-am manifestat public de mai mult timp intenţia de retragere din conducerea Sibex, motivat de oboseala şi stresul acumulate în timp, datorită eforturilor depuse pentru dezvoltarea acestui business, pe care l-am condus timp de 16 ani şi pe care l-am dezvoltat, ducându-l la un nivel de performanţă remarcabil, împreună cu echipa Sibex şi sprijinit de acţionari.

Încă acest sens, însă din data de 14 martie anul curent, am înregistrat cu numărul 365 cererea mea de încetare a contractului de mandat. Asupra acestei cereri, CA-ul Sibex nu a decis, până în prezent, nimic. Întrucât, prin hotărârea AGOA din data de 29 aprilie anul curent, a fost ales un nou Consiliu de Administraţie al Sibex, pentru a facilita transferul atribuţiilor către noul preşedinte şi director general, am hotărât să reînnoiesc cererea mea de încetare a contractului de mandat de Director General al Sibex.

În perioada preavizului, voi îndeplini toate atribuţiile prevăzute de lege în sarcina mea şi voi facilita preluarea activităţii de către noul Consiliu respectiv de către noul Director General.

Ca fondator al Buresi din Sibiu, am cel mai mare interes ca activitatea să continue fără niciun fel de neajunsuri şi sper ca Sibex să cunoască o nouă etapă de dezvoltare.

Nemaifiind implicat prin funcţiile avute la Sibex, îmi declar public speranţa că această bursă va fi menţinută şi dezvoltată în viitor tot la Sibiu.

Eu, în calitatea de om de afaceri, mă voi ocupa de investiţiile mele aflate în derulare la Păltiniş, cu o valoare de peste 3 milioane de euro, de fabrica de mezeluri "Hamba", şi nu în ultimul rând de mine şi de familia mea.

Vreau să le mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au fost alături în cei peste 16 ani de la înfiinţarea Buresi din Sibiu şi cred că am construit o instituţie care a făcut istorie în piaţa de capital românească".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb