Declaraţie politică Monica Macovei

F.A.
Politică / 13 iulie 2012

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a declarat: "Guvernul Ponta continuă acţiunile de intimidare a justiţiei. Corlăţean cere cercetarea disciplinară a judecătorilor care l-au condamnat pe Năstase. Sesizarea inspecţiei judiciare de către ministrul Corlăţean pentru a-i verifica pe judecătorii care au decis condamnarea cu închisoare a lui Năstase Adrian este o nouă presiune pe care politicienii o fac asupra justiţiei şi, probabil, o altă etapă a planului de a-l scăpa pe Năstase de pedeapsă".

Macovei consideră că, în loc să-i apere pe magistraţi de presiunile politice, Corlăţean îi intimidează, arată un comunicat de presă.

"Urgenţa, în acest moment, este demisia Guvernului Ponta. După acţiunile împotriva statului de drept, încălcarea deciziilor CCR, subordonarea politică a instituţiilor independente ale statului român, ameninţările la adresa DNA, ANI, CCR, discuţiile în afara cadrului constituţional pentru numirea procurorilor şefi, iată încă un pas făcut pentru a intimida judecătorii Curţii Supreme şi a-l elibera pe Năstase", a adăugat europarlamentarul.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Urgenta este condamnarea celor care au spoliat tara si au vandut la fier vechi industria, inclusiv flota.

    Se pare ca aceata femeie veninoasa, platita regeste de romania pe care ea, basescu, mafiotii si hotii lor i-au infometat, le-au interzis dreptul la scoala, medicamente,spitale,nu se va potoli decat judecata pentru inalta tradare de tara. Astept cu nerabdare sa particip la referndum si sa votez DA,si apoi sa cer organelor in drept sa cerceteze si sa-i sanctioneze pe toti cei care acum au denigrat Romani,ba mai mult, pentru ca romanii nu-i mai vor,au cerut sanctiuni drastice,inclusiv blocarea finantarii pe care ei inca n-au furat-o.Sper sa se elibereze justitia de sub dominarea lui basescu si sa ia masuri.Altfel ne vom organiza si vom iesi in strada.N-am facut-o pana acum,dar trebuie sa taiem raul din radacina si asa ceva sa nu se mai poata intampla in tara noastra.Cat despre Ue,daca noi nu avem dreptul sa ne hotaram singuri viitorul si suntem colonia lor,multumesc eu unul nu mai vreau sa fiu alaturi de cei care ma umilesc,si ma obliga sa ii pastrez pe cei care m-au furat,m-au terorizat si agresat verbal si psihic.Cat despre justitie,aceasta femeie plina de ura,face ea presiuni asupra acesteia si a cerut anchetarea avocatilor,doctorilor,politist ilor.Dar ea e imaculata iar noi toti care am vazut asta suntem cretini si subdezvoltati intelectuali. Ea si cei din conducerea Ue sunt singurii detinatori ai adevarului absolut.Inainte de a ne pune stampila,acesti"democrati" nu trebuiau sa asculte si versiunea condamnatului la moarte.Nu,ei trebuie sa faca reguli noi pentru a ingenunchea Romania si pentru a-i umili pe romani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb