Delegaţia OSCE/ODIHR a efectuat astăzi o misiune de observare a alegerilor prezidenţiale

A.I.
Politică / 26 noiembrie 2019

Sursă foto: osce.org

Sursă foto: osce.org

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, s-a întâlnit astăzi, la sediul instituţiei, cu delegaţia OSCE/ODIHR care efectuat o Misiune de observare a alegerilor pentru Preşedintele României, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

La întrevedere au participat şi conducătorii următoarelor departamente din cadrul AEP: Departamentul legislativ, Departamentul cooperare internaţională şi relaţii publice, Departamentul suport organizatoric electoral, Direcţia generală sistemul informaţional electoral naţional, Departamentul de control al finanţării partidelor politice şi a campaniilor electorale şi Direcţia generală logistică şi resurse electorale, potrivit comunicatului citat.

Misiunea de observare a OSCE/ODIHR s-a desfăşurat pe o durată de cinci săptămâni şi reprezintă continuarea Misiunii de evaluare a necesităţilor care s-a desfăşurat în luna iulie a acestui an.

Discuţiile s-au axat pe concluziile generale ale organizării şi pe desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019. Conducătorul misiunii, domnul ambasador Christian Strohal, a adresat cuvinte de mulţumire conducerii AEP pentru tot sprijinul oferit pe durata Misiunii de observare şi a felicitat implicarea eficientă a AEP .

Reprezentanţii AEP au punctat faptul că procesul electoral s-a defăşurat în condiţii optime atât în ţară cât şi în diaspora, iar aceştia au răspuns întrebărilor adresate de experţii OSCE/ODIHR.

În încheiere, preşedintele AEP i-a asigurat pe oficialii electorali de întreaga disponibilitate a Autorităţii de a colabora în continuare cu OSCE/ODIHR şi de a furniza toate datele şi informaţiile necesare pentru redactarea raportului final privind desfăşurarea alegerilor prezidenţiale din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb