Deloitte România a asistat compania Grupo Bimbo, în intrarea pe piaţa din România prin achiziţia Vel Pitar

G.D.
Companii / 28 martie 2023

Deloitte România a asistat compania Grupo Bimbo, în intrarea pe piaţa din România prin achiziţia Vel Pitar

Deloitte România a asistat compania mexicană de panificaţie Grupo Bimbo în procesul de preluare a companiei Vel Pitar de la fondul de capital privat NCH Capital, cu sediul în SUA, conform unui comunicat remis redacţiei. Tranzacţia, care marchează intrarea Grupo Bimbo pe piaţa din România, a fost finalizată la începutul anului 2023.

Potrivit sursei citate, Deloitte România a coordonat procesul de achiziţie şi a asistat Grupo Bimbo pe tot parcursul tranzacţiei prin intermediul echipei de corporate finance, formată din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Florin Păunescu, Director, Angelos Fragkos, Manager, şi Ruxandra Vasile, Asociat Senior. Echipa de servicii de suport în tranzacţii, formată din Vlad Bălan, Director, Laura Necşuliu, Asociat Senior, Andreea Voinea, Asociat Senior, şi Andrea Artin, Asociat, a acoperit procesul de due diligence financiar, în timp ce echipa de investigare a fraudelor, alcătuită din Burcin Atakan, Partener, Irina Chiriac, Director adjunct, Laura Avram, Asociat Senior, Emil-Ioan Borza-Dediu, Asociat Senior, şi Vasile Beleuţă, Asociat Senior, a asigurat procesul de due diligence în linie cu prevederile legii privind faptele de corupţie (Foreign Corrupt Practices Act - FCPA). Echipa multidisciplinară i-a inclus, de asemenea, pe experţii în fiscalitate Dan Bădin, Partener, Mihaela Iacob, Manager Senior, Laura Bobar, Manager Senior, Ana Irina Bica, Consultant Senior, şi Ioana Sireţchi, Consultant Senior, care au acoperit procesul de due diligence fiscal şi au oferit consultanţă fiscală, şi pe avocaţii Florentina Munteanu, Partener, Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, şi Irina Picos, Senior Associate, de la Reff & Asociaţii | Deloitte Legal, care au asigurat demersul de due diligence în dreptul muncii.

"Finalizarea acestei tranzacţii de referinţă este rezultatul mai multor luni de muncă pe tot parcursul anului trecut şi marchează intrarea celei mai mari companii de panificaţie din lume pe piaţa din România. Aş dori să mulţumesc Grupo Bimbo pentru că ne-a dat ocazia de a ne implica în acest proiect de referinţă şi sperăm să integreze rapid şi cu succes businessul preluat în echipele globale şi regionale", a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanţă Financiară, Deloitte România.

Grupo Bimbo are o prezenţă în 34 de ţări situate în America, Europa, Asia şi Africa. La sfârşitul lunii decembrie 2022, grupul avea o capitalizare de piaţă anuală de 19 miliarde de dolari şi peste 137.000 de angajaţi.

Vel Pitar deţine zece fabrici şi are aproximativ 1.800 de angajaţi, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb