Deloitte România a asistat OLX Group în preluarea brokerului de credite Kiwi Finance

J.P.
Miscellanea / 18 decembrie 2020

Deloitte România a asistat OLX Group în preluarea brokerului de credite Kiwi Finance

Deloitte România a asistat OLX Group în preluarea Kiwi Finance de la fondul de investiţii suedez Oresa. Acordul de preluare a fost aprobat de Consiliul Concurenţei. În urma achiziţiei, OLX Group devine unicul acţionar al Kiwi Finance şi îşi extinde astfel portofoliul, din care fac parte OLX.ro, Storia.ro şi Autovit.ro, şi în zona de servicii financiare, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Deloitte România a oferit asistenţă OLX Group în procesul de due diligence financiar şi fiscal. Echipa de consultanţă financiară a fost alcătuită din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Marius Vasilescu, Director, Vlad Bălan, Director Adjunct, Bogdan Mazilu, Director Adjunct, şi Vlad Bucur, Senior Associate, iar echipa de experţi fiscali a fost formată din Dan Bădin, Partener, şi Ioana Năstase, Senior Manager.

"Am fost foarte mulţumiţi de colaborarea cu Deloitte România, care are o experienţă bogată în fuziuni şi achiziţii, şi aş vrea să mulţumesc echipei pentru profesionalismul şi suportul acordat în această tranzacţie. Echipa a demonstrat flexibilitate şi diligenţă pe parcursul întregului proiect", a spus Dumitru Turcanu, CFO Real Estate - Europe, OLX Group.

"În acest proiect, ne-am folosit atât de resursele locale ale Deloitte, prin implicarea echipei multidisciplinare de la Bucureşti care a lucrat strâns cu clientul, cât şi de cele ale reţelei noastre globale, prin colaborarea cu colegii din Deloitte Olanda. Tranzacţia subliniază orientarea jucătorilor din toate domeniile către canale digitale tot mai diverse, cu ajutorul cărora îşi pot îmbunătăţi serviciile sau chiar identifica noi oportunităţi de business", spus Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanţă Financiară, Deloitte România.

Fondat în 2003 de Anca Bidian şi preluat în 2007 de fondul de investiţii Oresa, brokerul de credite Kiwi Finance a intermediat credite de peste 1,35 miliarde de euro în cei 17 ani de existenţă. În prezent, compania este activă în 35 de oraşe şi colaborează cu peste 200 de brokeri. Managementul său va fi asigurat în continuare de Anca Bidian, din poziţia de CEO.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb