De'Longhi a lansat în România un espressor premiat de trei ori

E.O.
Comunicate de presă / 28 martie

De'Longhi a lansat în România un espressor premiat de trei ori

Espressorul Rivelia combină tehnologia de ultimă generaţie, designul premiat şi experienţa utilizatorului

De'Longhi, companie de renume mondial în domeniul aparatelor electrocasnice, a lansat, în România, cea mai recentă inovaţie a sa: espressorul complet automat Rivelia, care combină tehnologia de ultimă generaţie, designul premiat şi experienţa utilizatorului, câştigând trei prestigioase premii în competiţia IF Design Awards, la categoriile Produs, Experienţa utilizatorului şi Interfaţă pentru utilizator.

Massimo Paronitti, Country Manager De'Longhi pentru România şi Ungaria, subliniază: "Cu Rivelia, nu am încercat doar să aducem pe piaţă un produs mai bun. Ne-am uitat în primul rând la iubitorii de cafea, la diversitatea obiceiurilor, a dorinţelor şi a preferinţelor lor, la spaţiile pe care le dedică ritualului preparării cafelei. De aceea, Rivelia este un espressor care schimbă regulile jocului şi o adevărată revelaţie în materie de experienţă a cafelei".

Creat pentru persoanele care doresc să aducă lumea boabelor de cafea în casele lor, Rivelia are o serie de caracteristici revoluţionare care o disting de espressoarele tradiţionale, conform unui comunicat al companiei:

"- Tehnologia Bean Switch: dând posibilitatea utilizatorilor să exploreze o lume de arome de cafea, tehnologia Bean Switch a Rivelia le permite utilizatorilor să treacă fără efort de la o cafea boabe la alta, datorită recipientelor de boabe interschimbabile, care creează o experienţă personalizată la fiecare preparare. Dacă un membru al familiei preferă notele robuste ale unei cafele prăjite intens, iar altul aromele delicate ale unui blend Arabica uşor prăjit, Rivelia asigură, fără efort, gustul perfect pentru fiecare, în fiecare ceaşcă.

- Tehnologia Bean Adapt: această funcţie inovatoare ajustează automat parametrii de preparare pentru a se potrivi cu caracteristicile specifice ale boabelor de cafea selectate, asigurând o extracţie optimă şi conservarea aromei la fiecare ceaşcă.

- Tehnologia LatteCrema Hot: prin simpla apăsare a unui buton. tehnologia LatteCrema Hot de la Rivelia spumează laptele la perfecţie, creând texturi catifelate şi omogene, ideale pentru latte, cappuccino şi alte băuturi speciale, indiferent de tipul de lapte, normal sau vegetal.

- Funcţia Coffee Routine: această funcţie intuitivă permite espressorului să înveţe şi să reţină preferinţele legate de cafea şi obiceiurile de consum, asigurându-se că băuturile preferate ale utilizatorului sunt mereu primele afişate, la momentul potrivit din zi.

- Design elegant şi contemporan: inspirat de minimalismul modern, Rivelia are un design contemporan care se integrează perfect în orice spaţiu de bucătărie sau chiar în alte încăperi ale casei. Silueta sa elegantă şi finisajele premium o fac un accesoriu de excepţie pentru orice locuinţă".

Roxana Dumitru, director de marketing în cadrul De'Longhi România, menţionează: "Ce e perfect pentru mine, poate să nu fie perfect pentru tine. Rivelia respectă gusturile noastre şi ne permite ca, atunci când ne vedem, să savurăm întâlnirea şi să ne bucurăm fiecare de cafeaua sa preferată. Cu Rivelia, am mers dincolo de tipul de băutură preferată - espresso, cappuccino, flat white sau latte - la tipul de boabe de cafea, pentru că adevăraţii cunoscători simt cu uşurinţă diferenţa între un light roast şi un dark roast, sau între o cafea de origine africană versus una de origine sud-americană. Prin designul său inteligent şi tehnologiile de ultimă oră, Rivelia e capabilă să ofere exact această varietate, fără efort".

Meniul espressorului Rivelia de la De'Longhi propune 16 băuturi: Espresso (sau dublu Espresso), Espresso Lungo, Coffee, Long, Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte, Cappuccino Mix, Espresso Macchiato, Flat White, Cortado, Lapte spumat, Cold Espresso, Cold Coffee, Cold Americano şi apă caldă pentru ceaiuri şi infuzii. Funcţia Extra Shot este potrivită tuturor iubitorilor de cafea cu gust intens.

Datorită celor patru profiluri de utilizator pe care le poate memora, espressorul îşi ajustează meniul de cafea pe parcursul zilei, pentru o experienţă unică. Ecranul color TFT de 3,5'' îşi întâmpină de fiecare dată utilizatorii cu mesaje personalizate şi animaţii inedite. Personalizarea băuturilor se realizează foarte uşor şi intuitiv, selectând de pe ecran cantitatea de cafea râşnită, cantitatea de băutură din ceaşcă şi temperatura.

Espressorul este disponibil online şi în magazinele partenere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb