Departamentul de justiţie al SUA a elaborat un raport referitor la confiscarea bunurilor în ţara noastră

F. A.
Macroeconomie / 2 martie 2011

Ambasada SUA la Bucureşti a prezentat Ministerului Justiţiei un raport de evaluare a planurilor de înfiinţare a unei noi structuri în cadrul Ministerului Justiţiei, cu competenţe în domeniul facilitării cooperării internaţionale în urmărirea, indisponibilizarea şi confiscarea produselor infracţiunii, în special în cauze complexe de criminalitate gravă, informează un comunicat de presă transmis redacţiei.

"Ministerul Justiţiei a înfiinţat în structura sa Biroul pentru Prevenirea Criminalităţii şi de Cooperare cu Oficiile de Recuperare a Creanţelor din Statele Membre ale Uniunii Europene. Doresc să mulţumesc Departamentului de Justiţie al Statelor Unite şi Ambasadei SUA la Bucureşti, personal Excelenţei sale domnul Mark H. Gitenstein, Ambasadorul SUA, pentru sprijinul acordat în clarificarea şi structurarea acestui concept în contextul politicilor Ministerului Justiţiei pentru combaterea corupţiei şi crimei organizate", a declarat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Ambasadorul Mark Gitenstein a declarat: "Sunt foarte bucuros că Ambasada SUA şi colegii noştri din cadrul Departamentului de Justiţie şi al altor agenţii din SUA pot sprijini România în eforturile de creare a unui sistem de recuperare a creanţelor echitabil, eficient şi bine administrat. Această iniţiativă se adaugă actualei cooperări româno-americane de succes în reţinerea şi pedepsirea infractorilor şi, la fel de important, face dreptate victimelor acestora. Îi felicităm pe domnul ministru Cătălin Predoiu şi pe colegii săi din alte instituţii româneşti printre care se numără Ministerul Public, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Direcţia Naţională Anticorupţie pentru eforturile însemnate depuse în crearea unor noi metode mai eficiente de combatere a crimei organizate şi ne dorim să continuăm colaborarea şi pe viitor."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb