Deputaţii PD-L care iau partea lui Năstase şi Mitrea riscă excluderea din partid

A.G.R
Ziarul BURSA #Politică / 5 august 2008

Biroul Permanent Naţional al Partidului Democrat-Liberal (PD-L) a decis, ieri, să îi mobilizeze pe toţi deputaţii formaţiunii, astfel încât aceştia să fie prezenţi pe 13 august la sesiunea extraordinară a Camerei Deputaţilor.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PD-L, Theodor Stoloja, mobilizarea este "extrem de serioasă" şi presupune ca "niciun deputat al PD-L să nu lipsească decât în cazuri cu totul şi cu totul excepţionale, precum internarea în spital sau altele asemenea".

Liderul democrat-liberal a precizat că deputaţii partidului vor fi contactaţi telefonic, cerându-li-se inclusiv să îşi întrerupă concediul pentru a fi prezenţi la sesiunea extraordinară.

Potrivit lui Theodor Stolojan, cei care vor lipsi fără motive serioase riscă sancţiunile prevăzute în statutul PD-L.

Domnia sa a declarat: "Vom vota (în Camera Deputaţilor - n.r.) pentru trimiterea în justiţie, acolo unde, de fapt, toţi aceşti oameni care au probleme şi sunt suspectaţi de acte de corupţie, spun că vor să ajungă pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Suntem într-o situaţie de râsul lumii. Cei împricinaţi doresc să ajungă în justiţie, iar Parlamentul nu-i lasă".

Cât priveşte faptul că la şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor de săptămâna trecută, în cadrul căreia a fost decisă convocarea sesiunii extraordinare, nu au fost prezenţi membrii PD-L din Biroul Permanent, Theodor Stolojan a precizat că aceştia au fost plecaţi în concedii în afara ţării, iar şedinţa a fost anunţată de pe o zi pe alta.

Precizăm Camera Deputaţilor se va reuni pe data de 13 august într-o sesiune extraordinară, după cum a decis, săptămâna trecută, cu cinci voturi pentru şi trei împotrivă, Biroul Permanent.

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Camerei Deputaţilor se va afla, potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, cererea de urmărire penală a foştilor miniştri Adrian Năstase şi Miron Mitrea, actuali parlamentari, şi prezentarea de către primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu a unei informări pe tema situaţiei provocate de inundaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb