Deputaţii vor schimbarea programului săptămânal, pe motiv că nu se lucrează suficient în plen

M.I.
Politică / 6 iunie 2017

Deputaţii vor schimbarea programului săptămânal, pe motiv că nu se lucrează suficient în plen

Liderii grupurilor din Camera Deputaţilor vor avea discuţii cu Liviu Dragnea privind modificarea programului săptămânal de lucru, pentru a avea o zi în plus de activitate în plen, după ce PNL a acuzat faptul că nu se lucrează suficient din cauza comisiilor care solicită să aibă activităţi în paralel cu şedinţele de vot, dar şi din cauza programului foarte scurt în plen, potrivit unor surse din presă.

Discuţiile au pornit în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor de luni, 29 mai. Potrivit stenogramei şedinţei, liberalul Victor Paul Dobre a contestat o solicitare a Comisiei juridice de a lucra în paralel cu plenul în zilele de luni, în condiţiile în care programul normal presupune activitate în comisii în ziua de marţi, transmite News.ro.

El a spus, menţioneză agenţia: "Colegii mei din Comisia juridică, consideră că este o practică de a se ţine Comisia luni, astfel încât nu se ţine Comisia normal când este prevăzută, marţea. Şi nu înţeleg de ce această practică, are loc în fiecare săptămâna. Deci, toţi colegii din Comisia juridică consideră că nu este normal să se lucreze, mai ales într-o Comisie de asemenea importanţă şi legile care se dezbat acolo, de ce nu este o procedură normală, după plen, marţi după amiază, şi se insistă tot timpul pe introducerea în timpul programului plenului, lucru ce le şi limitează posibilitatea de a-şi susţine proiectele sau de a participa la dezbaterile de plen?".

Deputatul PSD Florin Iordache, membru al Comisiei juridice, a explicat că este nevoie de acest program pentru că ordinea de zi a Comisiei este mare şi nu este timp suficient pentru a o parcurge într-o singură şedinţă, informează sursa.

O discuţie similară a apărut şi în momentul în care se discuta despre prelungirea programului Comisiei de agricultură, conform sursei citate.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Corect.

    ...Ceee viata faina au doamnele si domnii nostrii parlamentari ! Se apropie vacanta ! Va dati seama oameni buni ??..Am scris si mai repet_: Domnii perlamentarii de pretutindeni unde exista un system parlamentar nu au concedii ca restul lumii ci isi iau vacanta precum elevii !! Adica daca stau si freaca menta intr-o bancuta inseamna ca domniile lor trebuie sa isi ia vacanta in loc de un concediu legal ??...Normal si corect nu asa ar trebui sa fie ! Adica sa isi ia concediu si nu o vacanta prelungita ca de obicei !! Da_Dar Ei sunt mai privilegiati decit restul poporului pe care il reprezinta chipurile acolo in asa zisul nostru parlament...nu mai intram in detalii si nici alte comentarii numai facem caci sunt oricum de prisos_!!!.....Doar spunem ca Ei_parlamentarii sunt cei mai Puturoasa clasa sociala existenta peste tot in lume, iar acest lucru se vede cu ochiul liber de catre oricine...zeci sau poate sute de legi necesare societatii dar si bugetului de stat stau si zac prafuite de ani buni la fisete iar cind isi mai aduc aminte mai reiau o lege si o dezbat si o dezbat un timp indelungat dupa care o trimit inapoi la comisii ca dehh e dificil tare sa impaci si capra si varza_( ASE citi = Clintelele LOR economice si de biznis-personal_)_si astfel ciclul se reia la nesfirsit..Si deci domniile lor au vezi doamne incontinuu de munca....Timpul trece dar si leafa + privilegile LOR merg tot inainte..Iar peste mai putin de 3 ani fraierii iarasi voteaza-normal...Si uite asa iar incepe 1 alt ciclu dar cu alti noi sau vechi domni' parlamentari dar si cu aceleasi privilegii mai departe~~....Legile pot sa mai astepte inca un ciclu electoral..............Uraaaa~ Vine vacanta mare dragi colegi~...

    ..Ca tot nu au EI treaba multa cu legile de care tara si societatea au nevoie stringenta, asa ca si-au gasit totusi ceva de treaba !..si ce altceva mai bun au gasit de facut ca tot se apropie cu pasii repezi de vacanta de vara fierbinte, decit sa dezgroape caii morti a lui Basescu de la alegerile din 2009..ca sa ce ??...Ca_saa....._Niste Mizerii PUR_politicianiste ce da bine la opinia publica si la propriul LOR electorat captiv la A3 si RTV.....Legile pot sa mai astepte, si dupa.......

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb