DEPUTATUL MIHAELA HUNCĂ: ''Toţi parlamentarii Pro România, absolut toţi, vom vota moţiunea de cenzură''

G.U.
Politică / 21 august 2020

''Toţi parlamentarii Pro România, absolut toţi, vom vota moţiunea de cenzură''

Deputatul Pro România Mihaela Huncă, care deţine şi funcţia de coordonator al organizaţiei judeţene Botoşani, a declarat, astăzi, că toţi parlamentarii partidului vor vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, potrivit Agerpres.

Ea a afirmat, într-o conferinţă de presă, că votul în favoarea moţiunii de cenzură se impune cu atât mai mult cu cât Pro România nu a susţinut învestirea guvernelor conduse de Ludovic Orban.

"Toţi parlamentarii Pro România, absolut toţi, vom vota această moţiune. De altfel, noi nu am votat nici Guvernul Orban 1, nici Guvernul Orban 2. Noi am tras semnale de alarmă încă din luna iunie că ar fi fost necesară (depunerea unei moţiuni - n.r.), pentru că, vedeţi, situaţia ţării şi a cetăţenilor din această ţară se agravează. Ştiţi foarte bine în ce haos trăim în toate domeniile", a afirmat Huncă.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. ma rog sa nu primim junk de la agentiile de rating ca s a zis cu piata de capital si cu dobanda la bonduri....poate va mai ganditi cu motiunea

    Hunca de la Botosani ce muiere urata si acra, Mai sunt multe comuniste din astea prin Moldova. Motiunea este ca si picata daca nu se voteaza in 3 zile de la citire.

    1. Ce așteptări să ai de la foști pesedisti! De regulă cei care pleacă din PSD sunt mai prosti decât cei care rămân, care nici ei nu dau pe-afară de inteligență și caracter!

      De ce?! Pentru ca voi sunteti oameni de genul?! Bine ca sunteti voi perfecti! Intai sa ajungeti acolo sa cunoasteti anumite detalii, iar mai apoi sa faceti afirmatii. Din cauza voastra tara merge prost, plasati vina pe anumite persoane desi nu recunoasteti realitatea! Comunisti sunteti voi!

      Tara merge prost din cauza PSD si a aliatilor lor comunisti. Asta se vede din avion nu trebuie sa fi expert. Oamenii nu mai pot fi prostiti de circul facut de PSD cu motiunea si vor vota foarte multi anti PSD .. Va doresc sanatate..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb