Designers Boutique revine la Bucureşti Mall-Vitan

G.D.
Companii / 10 aprilie 2023

Designers Boutique revine la Bucureşti Mall-Vitan

Creatorii români, Izabela Măndoiu, Genuin Shop şi Wax'n Magic, vin, în luna aprilie, cu propuneri inedite de articole vestimentare şi accesorii de casă ce îmbină confortul cu emoţia şi dau startul unei noi ediţii Designers Boutique la Bucureşti Mall-Vitan, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, brandurile româneşti au pregătit colecţii speciale şi piese dedicate noului sezon şi sunt pregătite să-şi întâmpine vizitatorii în pop-up store-ul dedicat designerilor locali şi produselor "made in Romania".

Designerul vestimentar Izabela Măndoiu aduce încă o dată starea de bine la Designers Boutique, cu noua sa colecţie de rochii, Demi-Couture, cusută integral de mână, de către artizani de la sat.

"Venim cu mare bucurie mai aproape de vizitatorii centrului comercial Bucureşti Mall-Vitan, ţinând cont de frumoasa sărbătoare de Paşte din luna aprilie. Vom avea pregătite vestimentaţii în culori vii, rochii şi alte articole elegante, din care vizitatoarele îşi vor putea alege ţinuta de sărbătoare pentru ele sau pentru a le oferi în dar. De asemenea, vor fi şi piese din colecţia Demi-Couture, pentru că ne păstrăm promisiunea de a duce mai departe simbolistica tradiţională românească. '', a declarat Izabela Măndoiu.

În acelaşi timp, Genuin Shop, brandul care a transformat aşternuturile naturale din in într-un business, vine în pop-up store-ul din inima capitalei cu o gamă vastă de produse pregătite să surprindă toţi vizitatorii.

"Suntem încântaţi să prezentăm produsele Genuin Shop, confecţionate 100% din in din surse sustenabile, către comunitatea din Bucureşti Mall-Vitan. Este o oportunitate pentru noi, pentru care vă mulţumim; astfel, cei care ne descoperă pot să şi experimenteze direct calitatea şi detaliile care stau la baza colecţiilor noastre. De altfel, aceasta a fost şi principala raţiune care a stat în spatele dezvoltării Genuin Shop: să creăm lucruri croite cu grijă, din natură, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii; să aducem natura (înapoi) în casele oamenilor", precizează reprezentanţii Genuin Shop.

Şi brandul de lumânări artizanale Wax'n Magic va putea fi descoperit în luna aprilie la Designers Boutique. Lansat în octombrie 2022 de doi tineri antreprenori şi inspirat de vechea artă a alchimiei, acesta spune o poveste despre parfum, linişte şi răbdare. Cu un design simplu, aromele sunt lăsate să vorbească, iar notele gurmande, florale sau orientale vor purta departe de cotidian simţurile celor care le descopera.

"Mai mult decât orice, produsele Wax'n Magic cuceresc prin aromele lor speciale, astfel că prezenţa noastră la Designers Boutique din Bucureşti Mall-Vitan este extrem de importantă pentru noi. Prin această experienţă din offline, aducem o poveste despre parfum, linişte şi răbdare mai aproape de comunitatea noastra, dar şi de vizitatorii centrului comercial, care acum ne descoperă şi cărora reuşim să le arătăm esenţa brandului nostru", precizează designerii Wax'n Magic.

Bucureşti Mall-Vitan sprijină comunitatea de designeri şi brandurile autohtone, cărora le-a pus la dispoziţie un spaţiu dedicat, în care aceştia au ocazia să-şi prezinte creaţiile şi să înţeleagă mai bine experienţa de retail offline. Astfel, pop-up store-ul Designers Boutique, situat la parterul Bucureşti Mall-Vitan, aduce în faţa vizitatorilor, în fiecare lună, noi colecţii ale autorilor români de fashion.

Povestea Designers Boutique se scrie, cu pasiune şi dedicare, în Bucureşti Mall-Vitan, unde creaţiile autentic româneşti îşi găsesc loc în inima oraşului şi a celor care le poartă cu mândrie, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb