"Deutsche Bank" a redus intervalul de preţ pentru IPO-ul diviziei DWS

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 22 martie 2018

"Deutsche Bank" a redus intervalul de preţ pentru IPO-ul diviziei DWS

"Deutsche Bank" AG, cea mai mare bancă din Germania, a modificat în scădere intervalul de preţ pentru oferta publică iniţială (IPO) planificată a diviziei sale de administrare a activelor, anticipând că va obţine mai puţin de două miliarde de euro.

"Morgan Stanley", care se numără printre administratorii ofertei, a informat, ieri, că "Deutsche Bank" intenţionează să vândă până la 25% din divizia "DWS Investments" sau cel mult 50 de milioane de acţiuni, la un interval de preţ cuprins între 32 şi 33 de euro fiecare, faţă de 30-36 de euro, preţ stablit anterior, astfel că poate obţine până la 1,65 miliarde de euro din operaţiune. Întreaga divizie DWS este astfel evaluată la maximum 6,6 miliarde de euro (8,10 miliarde de dolari), faţă de 7,2 miliarde de euro, cât era evaluarea precedentă.

Totuşi, oferta este aşteptată să fie una dintre cele mai mari din Germania, din anul curent. Preţul final este aşteptat să fie publicat în seara aceas­ta, iar vineri acţiunile vor fi lansate la tranzacţionare pe Bursa din Frankfurt.

Listarea diviziei este pregătită de mai bine de un an şi va fi un moment important în lupta pe care o duce directorul executiv John Cryan pentru restructurarea băncii germane.

"Deutsche Bank" informa, în martie 2017, că va lista o cotă din DWS, ca parte a unei revizuiri mai ample a operaţiunilor băncii, afectată de o serie de procese.

"Deutsche Bank" este coordonatorul global al IPO-ului diviziei sale, iar "Barclays", "Citi", "Credit Suisse", "BNP Paribas", ING, "Morgan Stanley", UBS şi "UniCredit" au calitatea de bookrunners. Oferta mai este administrată de "Commerzbank", "Daiwa", "Banca IMI", "Nordea" şi "Santander".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb