DevCon aduce împreună, în acest an, peste 2500 de participanţi, pe 6-7 noiembrie, în Bucureşti

Comunicate de presă / 17 octombrie

DevCon aduce împreună, în acest an, peste 2500 de participanţi, pe 6-7 noiembrie, în Bucureşti

DevCon, conferinţa premium dedicată profesioniştilor IT şi pasionaţilor de tehnologie din România, revine cu cea de a şasea ediţie pe 6-7 noiembrie, în Bucureşti, la NORD Events Center by Globalworth. Timp de două zile, peste 2500 de participanţi sunt aşteptaţi într-un nou centru tehnologic, unde pot lua parte la o experienţă de învăţare şi networking, experienţă cu prilejul căreia se pot conecta direct cu cei peste 50 de speakeri internaţionali şi locali. Speakerii care îşi vor împărtăşi ideile valoroase în cadrul evenimentului sunt reprezentanţii unor companii de top precum Meta, Microsoft, Cloudflare, DataSax, Pega şi nu numai.

În cele două zile de eveniment participanţii pot alege dintr-o varietate de conferinţe specializate, fiecare dedicată unor domenii de vârf în tehnologie. Aceste conferinţe includ Java Con, DevOps Con, Data, AI & ML Con, Web & Mobile Con, IoT & Cybersecurity Con şi QA Automation Con. Fiecare dintre aceste evenimente abordează subiecte de actualitate, oferind oportunităţi valoroase pentru învăţare, networking şi dezvoltare profesională. DevCon se dovedeşte a fi un cadru ideal pentru cei care doresc să rămână la curent cu inovaţiile din industrie şi să-şi extindă reţeaua profesională.

Conceptul ediţiei din acest an propune o viziune largă asupra Inteligenţei Artificiale şi cum poate fi aceasta integrată şi interconectată cu celelalte tehnologii din industrie. Pentru această ediţie, DevCon aduce în prim plan o experienţă 360, unde peste 30 de parteneri şi peste 2500 de participanţi vor avea şansa să interacţioneze şi să se conecteze pe parcursul celor două zile de eveniment. În cadrul track-ului Data, AI & ML, participanţii vor putea explora subiecte de actualitate precum construirea unui program eficient de guvernanţă a datelor, integrarea MLOps în procesele existente şi modul în care organizaţiile folosesc datele pentru a stimula inovaţia. Aceste sesiuni oferă o perspectivă practică asupra modului în care tehnologiile emergente pot transforma industrii, contribuind la adoptarea soluţiilor bazate pe date şi inteligenţă artificială.

Totodată la eveniment nu vor lipsi nici sesiunile de tip masterclass, unde speakerii vor susţine o serie de sesiuni tehnice unde vor aprofunda subiectele de interes ale ediţiei. Zona Expoziţională din cadrul acestui an va fi locul ideal în care participanţii pot discuta şi interacţiona cu pionierii domeniului IT. Agenda completă pentru cele două zile de eveniment poate fi accesată pe www.dev-con.ro/agenda.

"DevCon se afirmă ca fiind conferinţa de referinţă a acestei toamne pentru pasionaţii de tehnologie şi profesioniştii din industria IT&C. Suntem încântaţi să anunţăm că pregătim pentru cea de-a 6-a ediţie, o agenda cu un conţinut tehnic avansat şi masterclass-uri unde participanţii pot aprofunda subiectele de interes. Nimic nu se compară cu oportunitatea de a interacţiona atât cu speakeri internaţionali de top, cât şi cu cele mai importante companii din domeniul IT. Pentru cei 2500 de participanţi aşteptaţi pe parcursul celor două zile ne propunem să creăm un spaţiu ideal pentru discuţii, învăţare şi dezvoltare, oferind un cadru oportun pentru construirea de relaţii cu experţi din piaţa locală şi internaţională. DevCon îşi consolidează astfel poziţia ca platformă premiu pentru schimbul de idei şi soluţii inovatoare în IT." - Carla Tîrnăcop, Project Manager @DevCon

Pe scenele conferinţei vor fi prezenţi peste 50 de experţi de renume din domeniul tehnologic, atât locali, cât şi internaţionali. Aceştia vor susţine sesiuni cu un conţinut valoros şi vor împărtăşi cu participanţii părerilor lor, fiind doza de inspiraţie despre tendinţele anului 2024 pentru audienţa evenimentului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9720
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5778
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2956
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9484
Gram de aur (XAU)Gram de aur394.4609

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb