Directorul general al OMS, îngrijorat de riscul unui ''tsunami de cazuri''

G.U.
Miscellanea / 29 decembrie 2021

Directorul general al OMS, îngrijorat de riscul unui ''tsunami de cazuri''

Circulaţia simultană a variantelor Delta şi Omicron ale noului coronavirus produc un "tsunami de cazuri", a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, transmite Reuters, conform Agerpres.

"Delta şi Omicrom sunt în prezent nişte ameninţări gemene care împing cazurile spre numere record, ajungându-se la creşteri ale numărului de pacienţi care necesită spitalizare şi numărului de decese", a declarat şeful OMS. "Sunt foarte îngrijorat că (varianta) Omicron, care este foarte transmisibilă şi se răspândeşte în acelaşi timp cu Delta, va conduce la un tsunami de cazuri", a mai spus el.

Directorul OMS a repetat apelul pentru distribuirea echitabilă a vaccinurilor astfel încât acestea să ajungă şi în ţările sărace, avertizând că accentul pus pe vaccinarea cu doze booster din ţările bogate poate lăsa naţiunile sărace fără vaccinuri.

Conform lui Tedros Adhanom Ghebreyesus, OMS susţine necesitatea ca fiecare ţară să ajungă la un nivel de acoperire vaccinală de 70% până la jumătatea anului 2022, ceea ce ar contribui la stoparea fazei acute a pandemiei.

Ajunul Anului Nou va marca împlinirea a 2 ani de când China a alertat OMS cu privire la 27 de cazuri de "pneumonie virală" de origine necunoscută în oraşul Wuhan.

Peste 281 de milioane de persoane din întreaga lume au fost raportate de atunci ca infectate, iar peste 5 milioane au murit, conform unui bilanţ Reuters.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Franta , 208 000 cazuri. Un record .... greu sa mai folosim epitete.... "absolut".

    Africa de Sud nu mai face carantina pentru infectati pentru ca ar insemna sa isi carantineze si sa isi blocheze sectoare vitale ale economiei.... In Africa de Sud, daca esti infectat si poti sa muncesti, esti trimis la munca.

    Da.... tsunami-ul este aici si pipi-ul numit vaccin nu face nimic. Tot la masca, igiena, distantare, clatirea mucoaselor cu apa salina. 

    1. Modificarea "din condei" a termenului de administrare a dozei booster, de la 6 luni la 3-4 luni, fara niciun fel de bază științifică, confirmă încă odată teoriile conspirației că sunt disperați să vaccineze cât mai multi oameni pe planetă cu cât mai multe doze.

      Toate teoriile conspirației sunt adevărate !!! 

    REFUZ VACCIN! Demnitate de sportiv: Tenismenul sârb Novak Djokovic, NUMĂRUL UNU MONDIAL, s-a retras de la competiția ATP Cup de la Sydney pentru că nu a acceptat impunerea injecției Covid ca precondiție pentru participare

    Decizia lui Djokovici i-a lăsat cu gura căscată pe gardienii lagărului covidian din Australia. 

    Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, s-a retras de la competiția ATP Cup, programată în perioada 1-9 ianuarie la Sydney, unde urma să evolueze sub culorile echipei masculine de tenis a țării sale, au anunțat miercuri organizatorii.  

    „Echipa Serbiei va fi condusă acum de numărul 33 mondial, Dusaj Lajovic”, se precizează într-un comunicat oficial al ATP Cup, ajunsă la a treia ediție. 

    În ultima perioadă au existat numeroase speculații privind prezența lui Djoovic la ATP Cup și la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, care va lua startul pe 17 ianuarie, în condițiile în care sârbul, care se opune vaccinării Covid obligatorii, cerute și în cadrul instituțiilor sau competițiilor sportive internaționale, a refuzat în mod repetat să spună dacă s-a vaccinat cu serurile experimentale Covid. O încăpățânare pe care numai un est-european trecut prin dictatura comunistă o poate avea, coroborat poate și cu un calcul personal de a nu-și risca pielea și cariera, dacă e să comparăm câți dintre sportivii injectați cu aceste seruri experimentale au căzut pe teren loviți de reacții adverse sau nu au mai putut face performanță în sport.  

    Organizatorii Australian Open au anunțat că impun ca toți participanții să fie vaccinați anti-Covid sau să aibă o scutire medicală acordată de un grup independent de experți. 

    În vârstă de 34 ani, Novak Djokovic este deținătorul recordului de victorii la edițiile anterioare ale Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de nouă ori în cariera sa, ultima oară în februarie 2021. 

    1. ”Novak Djokovic, care evită să dezvăluie dacă s-a vaccinat sau nu contra COVID-19, s-a retras din echipa Serbiei care va participa la ATP Cup în perioada 1-9 ianuarie 2022.”

    SATANIST ULE MUIST L. G. B.T.IST. CREATURA CARAGHIOASA DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA DIAVOLULUI, BORIT URA ȚIGĂNEASCĂ AFRICA A CU 2 ZILE AI RECUNOSCUT PUBLIC CA ACESTE OTRAVURI ALE LUI ANTICRIST SUNT FĂCUTE CU UN SCOP CA SA OMOARE PERSOANELE ÎN VÂRSTA PENSIONARE ȘI COPII SA NU MAI CREASCĂ CU FERTILITATE. VEI DA TU SOCOTEALA ÎN FATA LUI DUMNEZEU UNEALTA LUI ANTICRIST. ACUM NU MAI POȚI TU DE ÎNGRIJORARE. CE AI PĂȚIT NU AI SUPT VREO 10 PULII LUNGII, GROASE ȘI BELITE.

    1. Stimate credincios, lui Dumnezeu nu ii place sa pui injuriile si blestemele in acelasi context cu numele Domnului. Vei ajunge in iad pentru asta.

      Lasa ca ajungi tu in Rai, nu de alta dar ai mereu grija ca la fiecare articol sa taxezi prostia, validand astfel Matei 7-9, parafrazat:

      E usor sa vezi paiul din ochiul bietului cititor Bursa, fara insa sa-l vezi pe ditamai Barna care s-a scapat in ochiul tau. 

      Sa fim intelegatori si iertatori, sa lasam pe fiecare sa se exprime asa cum il duce mintea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb