Diverta Online vizitată cu 40% mai mult anul trecut

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 28 ianuarie 2010

Diverta Online (www.dol.ro) a inregistrat, în 2009, o creştere a numărului e utilizatori inregistrati cu 40% faţă de 2008. Din totalul de vizitatori ai site-ului 33% sunt utilizatori care efectuează comenzi constante. În ceea ce priveşte produsele preferate, acestea sunt reprezentate de carte, muzica şi film, produse de dezvoltare personală şi de petrecere a timpului liber.

Gama de carte a înregistrat scăderi de 2% vs. 2008, iar din totalul de vânzări 2009, ponderea gamei de carte este de 50%.

Gama de media, formată din muzică, film şi jocuri a înregistrat un trend descendent de pana la 48 %.

In 2009 după o revizie riguroasă a gamei care a condus la inactivarea produselor care nu mai erau de actualitate s-au adăugat produse noi: carte - 4219 titluri; IT - 659 produse; jucării - 437 produse; media - 2587 produse; papetarie - 613 produse.

In plus a fost creată o nouă secţiune Fashion care include 131 produse (genti si tricouri) . Deasemenea, a crescut gama de carte străina, aceasta ajungând să deţină o pondere de 20% din secţiunea de carte. Un procent de 68% din produsele oferite de platforma online Diverta, este reprezentat de carte.

Diverta Online este un magazin virtual ce pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate către client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, româneşti şi străine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cât şi la comandă. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 şi 7 zile lucrătoare, iar clienţii pot primi consultanta de specialitate oferită de către unul din operatorii Diverta Online.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb