Doi parteneri noi la "Salans" Bucureşti

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 20 octombrie 2009

Tiberiu Csaki şi Claudiu Munteanu-Jipescu sunt cei doi noi parteneri ai biroului din Bucureşti ai firmei internaţionale de avocatură Salans. Tiberiu şi Claudiu au fost promovaţi ca urmare a performanţelor de excepţie din ultimii ani. Ambii activează în arii de practică ce reprezintă o sursă de creştere pentru firmă în actualul context economic, cum ar fi energie, restructurare şi insolvenţă, litigii şi arbitraj, dreptul muncii şi restructurarea împrumuturilor.

Tiberiu Csaki, coordonator al practicilor de dreptul muncii, litigii şi arbitraj şi insolvenţă ale biroului din Bucureşti, este un avocat experimentat, care lucrează în firmă de peste 12 ani. De-a lungul timpului, Tiberiu a asistat clienţi din diferite industrii, între care petrol şi gaze, ciment, industrie chimică, bunuri de larg consum, retail, auto, farmaceutică şi bancară. Tiberiu lucrează pentru clienţi ca Royal Bank of Scotland, DHL, Leoni Wiring Systems France SA, Arcelor Mittal, Arctic, Ciech sau Harvard Management.

Absolvent al Facultăţii de Drept de la Universitatea Bucureşti, Tiberiu este membru în Baroul Bucureşti şi INSOL Europe, organizaţia profesioniştilor specializaţi în insolvenţă, faliment şi restructurarea afacerii. Clienţii îl descriu drept "o figură reprezentativă, recunoscut prin profunzime şi înţelegere, şi capacitatea de a le traduce în argumente solide în instanţă", potrivit publicaţiei internaţionale Chambers and Partners.

Claudiu Munteanu-Jipescu, coordonatorul practicii de energie a biroului din Bucureşti, are o experienţă de peste zece ani în consultanţă acordată companiilor în domeniul energetic şi fuziuni şi achiziţii. Claudiu acordă consultanţă juridică unor clienţi internaţionali activi în achiziţii publice şi concesiuni, industria auto şi energie. Claudiu a asistat Continental Wind Partners (CWP) în vânzarea celui mai mare proiect de energie regenerabilă din România (600 MW) către compania cehă CEZ, şi acordă consultanţă GdF Suez, inclusiv în renovarea reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă sau într-un joint venture cu SNN Nuclearelectrica SA. Claudiu a făcut parte din echipa de experţi care a modificat cadrul legislativ cu privire la generarea de energie hidro, într-un proiect finanţat de Banca Mondială.

Claudiu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, unde în prezent este asistent lector şi unde îşi finalizează studiile doctorale în probleme de drept corporativ. De asemenea, Claudiu a absolvit College Franco-Roumain d"Etudes Europeenes şi Institut de Droit des Affaires N. Titulescu - H. Capitant, şi are o diplomă postuniversitară de la Universitatea Paris I Pantheon-Sorbonne. Claudiu este membru in Baroul Bucuresti. Clienţii citaţi de Chambers and Partners îl descriu drept "un tânăr entuziast, cu o cunoaştere excelentă a domeniului energetic".

Salans este o firmă internaţionala de avocatură cu peste 750 de avocaţi la nivel international, în Alma-Ata, Baku, Barcelona, Beijing, Berlin, Bratislava, Bucuresti, Budapesta, Frankfurt, Hong Kong, Istanbul, Kiev, Londra, Madrid, Moscova, New York, Paris, Praga, Shanghai, St. Petersburg Si Varsovia.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Publicitate mascata, dar si prost facuta. Auzi asistent lector!!! Calul-magar nu este catar. Iata cum Make face bani negrii. Alo, parchetu....? Da, raspunde gresia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb