Domeniile Franco-Române lansează vinul premium "Galeron"

S.B.
Comunicate de presă / 4 octombrie

Domeniile Franco-Române lansează vinul premium "Galeron"

Domeniile Franco-Române anunţă lansarea vinului premium Galeron, un Chardonnay 100% din struguri BIO, proveniţi din renumita regiune viticolă Dealu Mare (Săhăteni, judeţul Buzău).

Evenimentul de lansare a avut loc pe 2 octombrie 2024, la Le Bistro Français din Bucureşti, un loc ce reflectă perfect eleganţa şi rafinamentul acestui vin excepţional. Fermecătoarea clădire este fosta reşedinţă a arhitectului francez Albert Galeron, cel care la recomandarea lui Charles Garnier - colegul său de breaslă, creator al Operei Garnier din Paris, a fost ales pentru proiectarea Ateneului Român.

Vinul Galeron aduce un omagiu arhitectului francez Albert Galeron, creatorul impunătorului Ateneul Român, simbol al Bucureştiului modern.

Galeron Chardonnay baricat este un vin complex şi impunător, maturat timp de 6 luni în baric din stejar franţuzesc, în stilul vinurilor din "Lumea Nouă". Cu o culoare galben pai şi un buchet care dezvăluie arome de anason, fagure de miere şi tonuri subtile de fum. Corpul său masiv şi textura compactă sunt completate de o aciditate plăcută şi un nivel de alcool bine echilibrat (14,3%). Gustul este intens, cu note de pară bergamotă, grapefruit şi lime, îmbogăţite cu accente de lemn şi vanilie. Postgustul intens oferă o prospeţime vibrantă, cu nuanţe exotice de pomelo.

"Lansarea vinului Galeron reprezintă o celebrare a excelenţei şi a tradiţiei francofone care leagă România de Franţa. Acest vin special este rezultatul unor practici viticole ecologice şi a pasiunii pentru vinurile premium." a declarat Mihnea Olariu, coproprietar Domeniilor Franco-Române.

"Galeron este un vin care evocă rafinament, eleganţă şi care reflectă angajamentul nostru faţă de excelenţă şi tradiţie. Suntem mândri să aducem acest produs pe piaţă şi să oferim consumatorilor ocazia de a savura un vin special, inspirat din moştenirea noastră franco-română." a adăugat Mihnea Mihalache, coproprietar Domeniilor Franco-Române.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb