DOSARUL MEDIAFAX Surse: Adrian Sârbu a fost citat la Parchetul General pentru săptămâna aceasta

Valentin Busuioc
Ziarul BURSA #Media-Advertising #Media-Advertising / 26 ianuarie 2015

Surse: Adrian Sârbu a fost citat la Parchetul General pentru săptămâna aceasta

Actualizare 15:16

Omul de afaceri Adrian Sârbu a fost citat la Parchetul General pentru săptămâna aceasta, dar încă nu se cunoaşte data exactă, ne-au declarat surse apropiate situaţiei.

Din primele informaţii, se pare că patronul Mediafax Group nu se va prezenta astăzi la PICCJ, anchetatorii aşteptându-l în altă zi a săptămânii.

---

Actualizare 10:53

Surse ne-au declarat că Adrian Sârbu este aşteptat astăzi la sediul Parchetului General, pentru audieri.

---

Patronul Mediafax Group, Adrian Sârbu, ar fi fost citat, în această dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), ca să dea declaraţii pentru noi acuzaţii, scrie SursaZilei.ro. Pe de altă parte, biroul de presă al PICCJ ne-a transmis că, pentru astăzi, nu există nicio citaţie pe numele lui Sârbu.

Sursa Zilei mai transmite că şeful grupului de presă ar fi citat ca suspect în dosarul Mediafax, în care ar fi fost denunţat de diverşi foşti subalterni, aflaţi în arest din luna decembrie. Unul dintre denunţători ar fi declarat în faţa anchetatorilor că banii erau ridicaţi la plic de asistenta lui Adrian Sârbu, după ce erau comandaţi sub numele de cod "bucheţele de panseluţe", susţine SursaZilei.ro.

Cele trei persoane arestate, în decembrie, în dosarul intentat de procurori grupului de presă Mediafax pentru spălare de bani rămân în arest pentru încă 30 de zile, a decis, pe 9 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti (CAB), admiţând cererea PICCJ de prelungire a arestului preventiv faţă de Roxana Grigoruţă (învinuită de evaziune fiscală şi spălare de bani), Sorin Dinu şi Dragoş Chiş (ambii suspectaţi de complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani).

Anterior, Roxana Grigoruţă depusese la Înalta Curte o contestaţie de anulare a arestului preventiv, respinsă de judecători.

Procedura generală de insolvenţă a fost deschisă faţă de Mediafax Group, în urma deciziei din 16 decembrie a Tribunalului Bucureşti, administrator judiciar provizoriu fiind desemnat KPMG Restructuring SPRL. Conform datelor trimise Ministerului Finanţelor Publice (MFP), în 2013, grupul a înregistrat o cifră de afaceri netă de 77,4 milioane de lei, pierderi de 11,78 milioane de lei şi datorii de 68,37 milioane de lei, compania având un număr mediu de 263 de angajaţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Scapa negustor cinstit. Te gandesti ca Sarbu a fost model de succes ca si SOV, Voiculescu, Fratii Paunescu, Becali, Copos etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb