DRAGNEA:  "Dacă vom merge cu Guvernul în Parlament pentru restructurare, avem majoritate"

I.M.
Politică / 19 aprilie 2019

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, la Botoşani, că dacă se va decide o restructurare a Guvernului în Parlament, coaliţia deţine în continuare majoritatea, fără UDMR, "fără nicun fel de problemă". Întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis ar ptea bloca întregul proces de numire a noilor miniştrii, Dragnea a spus: "Noi nu luăm în calcul prostiile lui Iohannis", scrie News.ro.

Liderul PSD, Liviu dragnea, a fost întrebat, vineri, la Botoşani, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre declaraţia lui Kelemen Hunor, potrivit căreia UDMR nu va susţine restructurarea Guvernului în Parlament şi a precizat că ştia acest lucru.

"Ştiam că UDMR nu susţine o restructurare a Guvernului, am şi discutat cu colegii de la UDMR. Dacă vom luat decizia să mergem cu Guvernul în Parlament pentru restructurare, avem majoritate, fără UDMR, fără niciun fel de problemă. Nu pot să contrazici colegii de la UDMR, pentru că sunt oameni foarte aplicaţi", a declarat Liviu Dragnea, conform News.ro.

De asemenea, întrebat ce părere are despre faptul că preşedintele Klaus Iohannis ar putea bloca întregul proces de numire a noilor miniştrii, Dragnea a spus: "La cum a jucat Iohannis în picioare Constituţia este în stare să facă orice. Poţi să dai vot în Parlament pentru tot Guvernul şi Iohannis să nu semneze. (...) O să vedem, dar el stabileşte cine e bun ministru, cine nu e bun ministru. Habar nu avem noi care sunt criteriile pe care le ia în calcul. E limpede pentru toată lumea care vrea să observe că vrea să blocheze Guvernul cu orice preţ, prin orice mijloace. Noi nu luăm în calcul prostiile lui Iohannis".

Dragnea a afirmat că atenţia PSD va fi concentrată pe actul de guvernare şi pe comunicarea cu oamenii, informează News.ro.

"Iohannis să rămână cu prostiile lui, cu jocurile lui, cu blocajele. Până la urmă, la Ministerul Justiţiei va fi un interimar, pentru că trebuie să funcţioneze Ministerul şi sperăm o dată pentru totdeauna ca de acolo, de la minister, să nu mai vină blocaje în ceea ce priveşte actele normative. În rest, Iohannis să se joace cum vrea", a mai spus Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la propunerile de remaniere, că, primind acele scrisori şi-a pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere, iar prima sa impresie este că se face pentru ca lucrurile să meargă mai prost, conform News.ro.

Preşedintele a susţinut că PSD vrea să întărească asaltul asupra justiţiei şi a anunţat că va transmite un răspuns la începutul săptămânii viitoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb