DRAGNEA, DESPRE EVENIMENTELE DIN 10 AUGUST:  "O tentativă de lovitură de stat eşuată"

V.D.
Politică / 22 august 2018

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că evenimentele din 10 august din Piaţa Victoriei, pe care le-a urmărit la televizor, au fost "o tentativă de lovitură de stat" menită să dea jos Guvernul "prin violenţă".

"Eu am văzut o tentativă de lovitură de stat eşuată. Asta am văzut eu. Asta se dorea. Asta se vorbea pe reţelele de socializare. (...) Asta se vorbea, ajungeau la mine foarte multe ziceri ale unora, vorbeau 'domne, staţi, n-o să mai fie legile justiţiei, că gata, s-a organizat, va fi o răzmeriţă, se dă Guvernul jos şi luăm noi puterea'. Şi s-a văzut. Adică ceea ce a făcut Iohannis cu acel mesaj, acea postare pe Facebook, iresponsabilă din partea unui şef de stat, să descurajezi jandarmii, care au acţionat conform legii, conform regulamentelor lor, mult mai slab decât acţionează jandarmii şi forţele de ordine în alte ţări din UE sau din SUA, şi tu să inciţi în continuare la violenţe, exact în minutele în care acea fată-jandarm mai avea puţin şi era linşată efectiv acolo de nişte brute, de nişte animale. Toţi cei care dădeau cu pumnii, cu picioarele în acea fată, ăia erau oameni? Ăia erau protestatari paşnici? Acolo era vorba de intervenţia nejustificat de mare a Jandarmeriei? Tot ce au început Orban, Gorghiu şi alţii de la PNL şi USR să ţipe ulterior, 'să se ancheteze jandarmii!' - nu a zis unul nimic despre faptul că au dat foc. Se vedea la televizor. (...) A fost o organizare paramilitară foarte bine pusă la punct. Asta am văzut. Şi sunt convins că asta a fost. O tentativă de lovitură de stat, de a da jos Guvernul prin violenţă, pentru a duce la capăt dorinţa lui Iohannis", a afirmat Dragnea ieri seară la Antena 3.

El a precizat că a vorbit la telefon în seara zilei de 10 august cu Viorica Dăncilă, cu Călin Popescu-Tăriceanu, dar nu şi cu ministrul de interne.

"Da, şi sigur că am discutat despre ce se întâmplă, urmărea şi dumneaei pe tabletă, urmărea Antena 3 am înţeles. Cu doamna ministru de interne nu am vorbit, pentru că doamna ministru de interne avea nişte atribuţiuni foarte clare în acest tip de evenimente şi nu am putut să interferez, nici nu m-a sunat, nici nu am sunat-o", a spus Dragnea.

Liderul PSD a opinat că la protestul din 10 august au fost doar 1.000 de oameni din diaspora.

"Asta a fost o păcăleală cu diaspora, cu mitingul diasporei. Au fost 1.000 şi ceva de oameni din diaspora. Nu ştiu, cel care a solicitat şi s-a dat drept organizator a renunţat imediat, de frică, atunci când şi-a dat seama de fapt ce e acolo, ce va fi acolo", a adăugat Dragnea.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. 1.Mustata da-te de ceasul mortii, de data asta nu ti-a iesit. 2. Urmariti A3 sa vedeti daca a meritat investitia in manipularea profi. 3. Organizare paramilitara cu pietre si brichete? Poate in Teleorman. 4. Stie Viorica sa numere pana la 1000? Vesnic indragostitul mai minte si in instanta asa ca nu poti pune baza pe el si cu altcineva n-ai vorbit. 4. Jandarmii au actionat conform legii si acum au facut carare la procuratura. 5. Nici teleormanenii nu te cred. Ti se ingusteaza ulita mai mustache.

    1. 1. Pe Mustață l-ați omorât cu mafia securistă din penitenciare.

      2. Audiența e rea pentru SRI. 

      3. Ar mai fi strategiile de alarmare falsă a jandarmilor și de agresare a jandarmilor căzuți în capcană. 

      4. Procurorii sunt securiști, tentativa de puci a aparținut SRI.

      5. Românii au văzut cum sunt gazați mooiștii. Mai departe e mai liniște. 

      Ai uitat din nou sa iti iei pastilele. Securistul Voiculescu de la antene.iti trimite salutarile lui cordiale si te asteapta sa iti iei tainul de zahar si ulei ca ti-ai facut datoria pe ziua de azi.

      Cei 100 000 de securiști au fost Voiculescu.

      Zecile de mii din piață, care v-ați strâns să luați gaz gratis, nu câștigați cât mine. :D 

      Confirm tentativa de atac asupra lui dragnea de la hotel (era si el cu niste pipite de pe centura). Erau 4 baieti de la Navy Seals mascati si cu AKM-uri, grenade, bazooka si pistoale cu apa insa a intervenit Mircea Badea si i-a caftit pe toti dupa care a sarutat mana sultanului dragnea si a spus in latina:

      Bos, eu sunt Johnny Bravo, nu am minte dar muschii mei sparg tot. Te pup in fund bos si te salut. 

      Să nu uiți să te ștergi la gură, vede lumea că ești pupinbăsist.

      Nimeni nu poate castiga cat tine ca doar esti baron PSD. Sarac cu duhul, fara maniere dar plin de bani publici. Si cat castigi tu, Buffet de Romania?

      Niciun ban public. :D Nu sunt securist.

      Bufet :)

      Mersi! Esti perfect!

      La fel si dragnea considera ca nu a lluat niciun ban public (ci doar ajutoare de la matusa Tamara, protectoarea partidului).

      Deci, nu esti securist dar gandesti ca unul, detesti securitatea dar iubesti televiziunea securista A3 si dictatura de tip securist axata pe minciuna si manipulare a lui dragnea. Bani ai mai multi decat miile de romani din diaspora. Pana la urma, cine esti? Dupa avere, as spune ca esti Tiriac, dupa minte te-as vedea Mircea Badea dar cel mai probabil esti un mincinos spalat pe creier de A3. 

    Ce-nseamna lipsa culturii!... Cum sa-nteleaga purtatorul parului sub nas ca abordarea a la Erdogan nu poate functiona? Suntem culturi diferite, total diferite mon cher!

    Se rasuceste Vadim in mormant :) Adica ai info ca e unii 4 care vor sa te elimine dar renunti la paza (Rambo ?) Dupa care ai informatii ca vine lovitura de stat dar nu scoti armata sa te apere ci jandarmi de 19 ani ( Rambo 2 ) Zmeura de aur nu alta :)

    1. Unde sunt aia 4 ? De ce nu sunt retinuti? Liberi ca pasarea cerului ca si golanii de la miting ?Le-a dat Rambo gratiere anticipata ? :) Doamneee

      SPP sunt urechea și timpanul, nu apară nimic. Nici măcar paltoane nu cară.

    Liviu Dragnea, al treilea demnitar (cu) cheie, dacă numărăm de la Preşedintele republicii în jos, a venit aseară cu o veste bună, după ce Traian Băsescu nu ne lăsase nici o speranţă: România e un ”stat parţial mafiot”.

    Însă, cum o veste bună nu vine niciodată singură, am primit şi una proastă: asupra preşedintelui Camerei Deputaţilor a avut loc anul trecut o tentativă de asasinat! 

    Cu asasinatele nu ne jucăm, întrucât ele ne pot afecta emoţional şi, uneori, pot fi mortale. 

    Patru persoane s-au cazat în aprilie 2017, timp de trei săptămâni, la Athenee Palace, ca să ducă la îndeplinire odiosul plan. De ce a fost nevoie de atâţia, ştiut fiind că trei săptămâni la Athénée Palace nu-şi poate permite decât Darius Vâlcov şi doar dacă şi-ar extrage un Picasso din perete? 

    Erau patru, pentru că erau specializaţi: unul a citit manualul de utilizare, al doilea ar fi armat, al treilea ar fi luat în cătare şi, în sfârşit, al patrulea ar fi apăsat pe trăgaci. În condiţiile astea, nu-mi pot explica faptul că nu l-au nimerit. 

    Investigând cazul în cursul nopţii, deşi pe întuneric, nu mi-a fost prea greu să-i identific pe asasinii plătiţi. Primul indiciu - chiar locul în care s-au cazat cei patru şi faptul că au citit-o cu toţii pe doamna R. G. Waldeck. Dacă vrei să mănânci şaorma te duci în Dristor, dacă vrei să mânânci bătaie – în Pantelimon. Dacă însă vrei să savurezi cele mai proaspete bârfe politice, dacă vrei să miroşi toată floarea cea vestită a spionajului global, dacă vrei să admiri cei mai sofisticaţi asasini plătiţi, dacă doreşti să vezi şi să fii, la rându-ţi, văzut, te cazezi la Athenee Palace. Aţi putea obiecta că asta era în perioada interbelică, dacă nu ne-am afla şi acum între războaie. 

    Pe principiul follow the money, am găsit al doilea indiciu care m-a ajutat să-i dibui repede pe cei patru: cărau după ei o pungă cu fondul clasei în care intraseră adânc, chiar dacă au organizat în prealabil şi o chetă printre colegii de cancelarii. De aici, deducţia a fost simplă: care dintre profesori au timp mai mult? Cei de istoria României (nu se mai predă) şi cei de logică (a devenit subversivă). Veţi întreba, pe bună dreptate, de unde aduni la ora asta, în ţara asta, patru profesori de logică. Tocmai în asta stă iscusinţa.  

    Cum se explică, totuşi, aspectul că victima, Liviu Dragnea, a declarat că erau străini? Simplu: vorbeau impecabil limba română. 

    Planul le-a fost dejucat relativ simplu. Încercând să se infiltreze în proximitatea ţintei, au fost daţi în vileag de vigilentul Codrin Ştefănescu, care le-a cerut definiţia Statului Paralel. Cei patru profesori de logică s-ar fi descurcat binişor, dacă întrei ei n-ar fi izbucnit o dispută violentă care i-a dat de gol: poţi da sau nu o coup d'État Statului Paralel. 

    1. Coldea nu mai e, Kovesi nu mai, Iohannis nu va mai fi, Pahontu nu va mai fi, SRI nu va mai fi, sutele de ONG-uri ale Securității vor trece în neființă, ni se duce democrația securistă de râpă.

    daca este cineva capabil sa raspunda.... de ce exista... oameni care au devenit brute, animale, dau cu pumnii, cu picioarele în organele de ordine?

    1. Din lipsă de educație, efect de turmă, manipularea maselor.

      Sunt manuale despre Securitate. 

      Golania nu e lipsa de educatie ci lipsa de fermitate a legii.Daca boss lasa liberi asasini , batausi ,etc vom avea multi retardati care sa ne dea in cap pe strazi si noua si fortelor de ordine nu neaparat la mitinguri .Asta e problema de fapt.

      Pentru ca sunt suporteri ai PSD-ului si actioneaza la ordin!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb