Dragnea: Iohannis este un preşedinte panicat, nervos şi iritat

E.M.
Politică / 8 noiembrie 2018

Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

Liviu Dragnea (Sursa foto: Twitter)

La două zile de la atacul dur al lui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea îi răspunde şi el preşedintelui afirmând despre acesta că este un om iritat, care se teme ca nu cumva sistemul pe care îl protejează, să se dezbine.

Liviu Dragnea a afirmat următoarele: "Comentez puţin reacţia preşedintelui Iohannis de marţi. Eu am văzut, ca mulţi alţii, un om în panică, nervos şi iritat. Şi este firesc, pentru că de fapt vedem un preşedinte panciat care vede cum se destramă sistemul odios care îl protejează. Vede cum se strânge funia în jurul parului şi se gândeşte că va veni momentul în care va trebui să răspundă pentru ilegalităţile pe care le-a făcut".

El a spus că în dosarele din valiza cu care a venit marţi la şedinţa Comitetului Executiv al PSD sunt lucruri care au mai fost în presă "şi s-au băgat la sertar".

"Nu a putut, nu a vrut să răspundă, dar a băgat placa cu infractorii. Dacă foloseşte atât de mult cuvântul infractor, poate să devină periculos pentru un om care e dovedit de instanţele din România că a comis infracţiuni", a mai afirmat Liviu Dragnea.

"Şi acum să vedem cine e mincinosul. Spunea că nu a avut dosar penal. Nu a avut unul, ci nouă, care au fost clasate. Un lucru este cert. Iohannis a ştiut despre ele, mai ales despre unul dintre ele, pentru că s-a clasat de către Lazăr. Ne-a minţit Iohannis în legătură cu faptul că nu a fost cercetat penal aşa cum ne-a minţit şi Augustin Lazăr când s-a arătat mirat de protocoalele cu SRI, când chiar el a semnat unul", a mai declarat liderul PSD.

Dragnea a ţinut să vorbească şi despre fake-uri, susţinând că cele şase dosare prezentate de el conţin doar documente reale. "Sunt declaraţii publice şi comunicate de la Administraţia Prezidenţială. Deci reacţia lui Iohannis este jalnică, cum să spui că acele comunicate de la Preşedinţie sunt fake-uri? Veţi găsi un testament fake în baza căruia preşedintele a luat cu japca un imobil al statului român. Veţi găsi un certificat de moştenire în care soţia şi soacra apar moştenitori, dar moştenitori fake. La fel şi un contract de vânzare-cumpărare fake", a adăugat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai susţinut că "preşedintele nostru poate fi considerat un infractor".

"Este un lucru clar la care preşedintele nostru nu vrea să răspundă, pentru că ar trebui să mintă. Veţi găsi acolo şi declaraţii de avere fake. Şi-a diminuat averea. Sunt probe la care preşdintele fake nu vrea să răspundă. Este chiar imposibil, chiar şi pentru preşedintele fake, să spună că negrul este alb", a adăugat el.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Am auzit ca si-a iesit din pepeni si i-a dat dracu pe interlocutori. Valiza boss.

    Inainte sa spuna ca Iohannis este un infractor, dar care inca nu a fost condamnat, Dragnea trebuie sa vorbeasca despre el insusi, deoarece este deja condamnat.

    Dragnea trebuie sa spuna public: "Sunt un infractor". 

    Dupa ce a spus asta, poate sa spuna orice, ca lumea afla ca nu mai conteaza ce spune. 

    Dar, bineinteles, oricum situatia reala este ca el este un infractor si nu conteaza nici daca o recunoaste si nici ce spune. 

    Domnule Dragnea, lasa-ne pe noi, oamenii cinstiti sa ne ocupam de infractorul Iohannis.

    Dumneata, mucles! 

    1. Voi, oamenii cinstiti, NU VA OCUPATI deloc de ciolanis pentru ca aveti lapte in loc de c...e. La Dragnea e invers si se vede.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb