Dragoş Bîlteanu rămâne sub control judiciar

I.S.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 iulie 2016

Dragoş Bîlteanu rămâne sub control judiciar

Dragoş Bîlteanu, fost şef al "SIF Banat-Crişana" (SIF1), a rămas sub control judiciar, a decis astăzi Curtea de Apel Bucureşti (CAB), potrivit portalului instanţelor de judecată din ţara noastră.

"Curtea respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de inculpatul Bîlteanu Dragoş George împotriva ordonanţei de prelungire a controlului judiciar din data de 14.07.2016 dispuse în dosarul nr. 83/D/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - DIICOT - Structura Centrală. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod proc.pen. obligă inculpatul să plătească suma de 800 lei cheltuieli judiciare către stat", se arată în minuta şedinţei de astăzi.

Decizia instanţei este definitivă.

Foştii şefi de la SIF1, Dragoş Bîlteanu şi Najib El Lakis, au fost puşi sub control judiciar, pe 3 iulie 2015. Anterior, cei doi au stat în arest preventiv din decembrie 2014 până în aprilie 2015, când au trecut în arest la domiciliu, ultima prelungire a acestei măsuri fiind dispusă de CAB până la data de 6 iulie 2015.

Procurorii DIICOT i-au acuzat pe Dragoş Bîlteanu şi pe Najib el Lakis de delapidare, spălare de bani şi manipulare a pieţei de capital, astfel că Autoritatea de Supraveghere Financiară le-a retras avizele pentru funcţiile de administratori la SIF1, în urma arestării lor preventive.

Anchetatorii au susţinut că Dragoş Bîlteanu deţinea concertat, împreună cu alţi acţionari, peste 25% din acţiunile SIF1, controlând, astfel, compania. Titlurile ar fi deţinute prin Oshia Holdings Limited (4,99%), Aris Capital SA (4,55%), Macelia Investments Limited (4,4%), Monticlifti Management Limited (2,53%), Torch Invest SA (2,51%), Smart Capital Investments (4,45%) şi SIF Muntenia (2,18%).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb