Eco-Rom Ambalaje propune un model de amenajare a zonelor de picnic

F. A.
Comunicate de presă / 4 iulie 2012

Eco-Rom Ambalaje propune un model de amenajare a zonelor de picnic

Eco-Rom Ambalaje, deţinătoarea mărcii Punctul Verde (Der Grune Punkt) în ţara noastră şi cea mai importantă organizaţie de preluare a responsabilităţii privind îndeplinirea obiectivelor de valorificare şi reciclare a deşeurilor de ambalaje - a desemnat proiectul câştigător de amenajare a unei zone de picnic, în cadrul concursului Picnic Design 2012, arată un comunicat remis redacţiei.

Competiţia Picnic Design s-a desfăşurat în perioada 7 mai - 4 iunie, perioadă în care Eco-Rom Ambalaje a provocat tinerii arhitecţi să îşi pună în practică cele mai inedite idei pentru amenajarea zonelor de picnic cu un design contemporan, practic, cu un impact minim asupra spaţiului natural şi în conformitate cu Legea Picnicului.

În competiţie s-au înscris 28 de proiecte realizate de tineri arhitecţi de la universităţi de specialitate din întreaga ţară, iar trei dintre ele au reuşit să se diferenţieze şi să ajungă pe podiumul Picnic Design.

"Pallet Picnic Park", cel mai eco-creativ proiect de amenajare a unei zone de picnic şi câştigătorul premiului întâi al competiţiei Picnic Design, s-a remarcat prin designul simplu şi original, având la bază o structură modulară.

Lorita Constantinescu, Director de Relaţii Publice şi Comunicare, Eco-Rom Ambalaje, a declarat: "Prin această competiţie am dorit ca, împreună cu tinerii arhitecţi, să propunem un model de amenajare a zonelor de picnic care să fie deopotrivă prietenos cu mediul, dar şi modern. Designul locului poate constitui un motiv în plus care să-i atragă pe oameni la picnic. Desigur, iubitorii ieşirilor la iarbă verde vor conştientiza că se pot bucura şi mai mult de natură dacă adoptă, în acelaşi timp, un comportament responsabil faţă de mediu. Un prim pas în acest sens, pe cât de simplu, pe atât de important, este să colecteze selectiv deşeurile de ambalaje".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb