Edenred va lansa cardurile virtuale completand ecosistemul de solutii digitale oferite angajatilor

T.B.
Macroeconomie / 1 aprilie

Görkem Oran, Director General Edenred România

Görkem Oran, Director General Edenred România

Edenred va lansa, în premieră, carduri virtuale pentru produsele Card de masă, Card de vacanţă, Card cultural şi Card cadou, potrivit unui comunicat al Edenred, remis redacţiei. Soluţia pune la dispoziţia utilizatorilor aceleaşi funcţionalităţi ca un card tradiţional, fără suportul din material plastic. Noile funcţionalităţi digitale oferite de Edenred vor fi disponibile imediat ce legea privind posibilitatea emiterii de tichete pe card virtual va intra în vigoare, potrivit sursei.

Conform datelor din comunicat, "De la tichetul de masă pe hârtie, în ritm cu evoluţia nevoilor consumatorilor şi a tendinţelor globale, Edenred şi-a redefinit modelul de business prin auto-reinventare şi inovare, devenind astăzi liderul pietei de beneficii extrasalariale din România. Introducerea cardurilor virtuale este următorul pas firesc, adaptat noilor modele de lucru ale companiilor şi ale angajaţilor şi aliniat la un imperativ major de mediu - eliminarea plasticului din procesele de producţie. Prin această iniţiativă, Edenred îşi consolidează angajamentul de a atinge zero emisii nete de carbon până în 2050, a declarat Görkem Oran, Director General Edenred România.

Cardul virtual este reprezentat de un număr unic de card de 16 cifre, generat digital şi ataşat contului de utilizator din aplicaţia MyEdenred, ce va oferi aceleaşi funcţionalităţi ca un card fizic, dar direct de pe smartphone. Odată activat, beneficiarii se vor putea bucura de întreaga experienţă digitală oferită de ecosistemul Edenred. Prin intermediul cardurilor virtuale Edenred, angajaţii beneficiază de o soluţie de plată simplă, rapidă, mereu la îndemână şi de un nivel înalt de securitate. Datele cardului virtual vor fi disponibile doar în aplicaţia MyEdenred, ceea ce elimină şi riscurile de a pierde sau deteriora cardul, se mai arată în comunicat.

Carduri digitale şi prietenoase cu mediul

În prezent, aproape 100% dintre soluţiile Edenred sunt digitale, ca urmare a strategiei pe termen lung de a deveni o companie axată pe tehnologie şi un lider al inovaţiei în industria beneficiilor extrasalariale. Introducerea cardurilor virtuale completează ecosistemul digital oferit de Edenred şi contribuie, totodată, la procesul de eliminare a plasticului, anunţat la finalul anului 2021, când compania a lansat cardurile eco, realizate din PVC reciclat în proporţie de 85,5% devenind la acel moment primul furnizor de beneficii extrasalariale din România care oferea carduri mai prietenoase cu mediul, potrivit sursei.

Edenred îşi propune, astfel, să protejeze mediul înconjurător prin reducerea amprentei de carbon, a consumului de resurse şi a deşeurilor, cu obiectivul de a atinge zero emisii nete de carbon până în 2050, arată datele Edenred.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb