ELECTRICA A CÂŞTIGAT TROFEUL ELECTRICIANULUI 2016 Ioan Dobre, directorul Electrica Transilvania Sud: "Avem un program de investiţii de 260 de milioane de lei"

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 18 iulie 2016

Ioan Dobre, directorul Electrica Transilvania Sud: "Avem un program de investiţii de 260 de milioane de lei"

Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Sud a câştigat "Trofeul Electricianului" - ediţia 2016, cel mai important concurs profesional din domeniul energiei electrice.

Ajuns la ediţia a XXXVII-a, Trofeul Electricianului a fost organizat, în perioada 11-14 iulie, la Braşov. În concurs au participat cei mai buni 114 electricieni din companiile de distribuţie a energiei electrice (ELECTRICA, ENEL, CEZ şi E.ON), precum şi din cel de întreţinere şi servicii energetice.

Directorul Electrica Transilvania Sud, Ioan Dobre, a declarat: "Avem mai multe staţii fără personal, dar nu se pune problema de o retragere completă a angajaţilor. Orice tehnică poate avea sincope, sisteme automate se pot defecta".

Potrivit domniei sale, Electrica întâmpină greutăţi la nivel de pregătire a absolvenţilor: "Este o meserie specifică. Ne bazăm ca oamenii să aibă cunoştinţele de bază teoretice după care urmează trei luni de pregătire tehnică şi practică".

Domnul Dobre a mai precizat: "Anul acesta, avem un program de investiţii de 260 de milioane de lei, în toată gama de echipamente -staţii de transformare, reţeaua de joasă tensiune".

În acest an, juriul - format din reprezentanţi ai tuturor companiilor, a decis ca locul întâi să revină Filialei de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Sud, pe locul doi clasându-se Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Nord, iar locul trei a fost ocupat de colegii de Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Muntenia Nord.

"Trofeul Electricianului înseamnă pentru specialiştii din acest domeniu mai mult decât un concurs în care se întrec cei mai buni dintre cei buni. Trofeul face parte din ADN-ul nostru, din identitatea noastră, înseamnă o tradiţie pe care o continuăm de aproape patru decenii. Faptul că, şi anul acesta, Trofeul a fost câştigat de Electrica, prin Filiala de Distribuţie Transilvania Sud, este încă o dovadă a talentului, a profesionalismului şi a seriozităţii specialiştilor noştri", a declarat Iuliana Andronache, Director General Electrica.

Prima ediţie a concursului a avut loc în 1977, la Iaşi, sub numele de "Trofeul Energeticianului" şi, de atunci, concursul s-a derulat în fiecare an, excepţie făcând anii 1990, 1991 şi 1992.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb