ELENA UDREA:  Parlamentarii care trec la USL mai au trei zile să o facă

ALEXANDRU SÂRBU
Ziarul BURSA #Politică / 25 aprilie 2012

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, ieri, că parlamentarii care aleg să treacă la USL mai au doar trei zile la dispoziţie să facă acest lucru, după acest termen urmând să nu mai găsească locuri în cadrul uniunii.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat că foarte mulţi dintre parlamentarii racolaţi de USL în această perioadă vor dori să se întoarcă în PDL după alegerile locale, dar PDL nu va face greşeala să-i primească pentru că ei şi-au arătat "caracterul şi loialitatea faţă de partid". Domnia sa a spus: "Foarte mulţi dintre parlamentarii racolaţi în această perioadă vor dori să se întoarcă la PD-L după alegerile locale, dar nu vom face greşeala să-i mai primim, pentru că ştim ce avem de făcut şi ei şi-au arătat acum, când credeau că este greu şi imposibil de câştigat, atât caracterul, cât şi loialitatea faţă de partid". PDL are o evaluare a întregii situaţii la nivelul ţării a organizaţiilor de partid, potrivit deputatului. Cezar Preda a menţionat: "PDL va obţine peste 25% în alegeri, îşi va alege peste 1000 de primari. După alegerile locale, situaţia economică a României se va îmbunătăţi, salariile se vor reîntregi, situaţia economică a Europei va arăta fără echivoc că România a făcut prima din Europa ce trebuia, iar la alegerile parlamentare din toamnă USL va obţine sub 45%, iar PDL cu mult peste jumătatea procentelor acestei alianţe".

Preşedintele PDL Giurgiu, Marin Anton, a anunţat, că urmează să plece din partid, să renunţe la candidatura la şefia Consiliului Judeţean Giurgiu şi să îşi dea demisia din func-ţia de secretar de stat la Ministerul Mediului.

Deputatul Florentin Gust şi-a anunţat astăzi, demisia din PDL, anunţând că se va înscrie în PSD, pe listele căruia a candidat la alegerile din 2008. Domnia sa a declarat că va vota moţiunea de cenzură. Ieri şi-au anunţat demisia din PDL deputatul Eugen Uricec şi senatorul Petru Filip. Primul a declarat că urmează să se înscrie îm PSD, pe când cel de al doilea nu a precizat care va fi noua sa destinaţie. De asemenea, potrivit unor surse de presă, senatorii Mihai Niţă şi Ioan Sbîrciu au urma, la rândul lor, să se mute din PDL în PNL, respectiv PC. Săptămâna trecută au demisionat din PDL senatorii Mihaela Popa şi Dorin Păran şi deputatul Marius Dugulescu, care s-au înscris în PNL. Deputatul Iosif Blaga ar urmă sa facă acelaşi lucru, potrivit unor informaţii apărute vineri dar neconfirmate până în prezent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb