Emil Boc a rămas în fruntea PDL

Ziarul BURSA #Politică / 16 mai 2011

Emil Boc

Emil Boc

Vasile Blaga spune că nu va părăsi partidul

Premierul Emil Boc a câştigat, sâmbătă, în cadrul Convenţiei Naţionale a democrat-liberalilor, un nou mandat în fruntea partidului.

Emil Boc a fost votat de 868 de delegaţi, contracandidatul Vasile Blaga - de 499, iar Theodor Paleologu - de numai 24 dintre delegaţi.

"Vă mulţumesc pentru încrederea acordată (...) Simt o mare responsabilitate şi în raport cu românii, să resimtă în perioada următoare prosperitatea din buzunarele lor. Simt o mare responsabilitate faţă de dumneavoastră, stimaţi colegi. (...) Este o victorie a PDL, nu este vreme de şampanie. Toţi împreună pentru România", a declarat Emil Boc, potrivit Agerpres.

Contracandidatul Vasile Blaga a afirmat că îi garantează preşedintelui reales că niciunul dintre cei care l-au votat şi nici el nu vor părăsi partidul, dar a atenţionat că ceea ce s-a spus de la tribuna Convenţiei Naţionale sunt "adevăruri de care trebuie să se ţină cont în viitoarea construcţie".

Blaga a afirmat: "Îi garantez lui Emil Boc şi partidului că niciunul dintre cei care m-au votat astăzi sau noi nu vom pleca din partid. (...) În acelaşi timp îl rog pe Emil Boc să se gândească bine pentru că noi, astăzi, de aici, am spus multe adevăruri şi trebuie ţinut cont de ele în viitoarea construcţie".

De menţionat că, ieri, la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL, vicepreşedintele Cristian Boureanu a decis să nu mai candideze pentru nicio funcţie de conducere.

"Mi se pare normal ca preşedintele ales să îşi aleagă o echipă care să pună în practică moţiunea câştigătoa­re", a afirmat Boureanu, potrivit Agerpres.

< link >https://www.bursa.ro/boc-presedintele-partidului-presedintelui-profetia-autoreflexiva-126612&s=politica&articol=126612.html< link2 >Profeţia autoreflexivă< link3 >

Traian Băsescu: România va avea o creştere economică puţin mai mare decât cea estimată

"România va avea o creştere economică puţin mai mare decât cea estimată, de 1,5%", le-a spus preşedintele Traian Băsescu democrat-liberalilor, sâmbătă, la Convenţia Naţională a PDL. Şeful statului a adăugat: "Mă uitam cu câtă durere în suflet şi cu câtă negare era ieri toată lumea supărată că cifrele arată că am fi ieşit din recesiune. Era o disperare. Oameni buni, este un succes al românilor faptul că am ieşit din recesiune, pentru că ei au suportat cele mai grele măsuri şi eu, ori de câte ori o să am ocazia, o să le cer scuze că am fost nevoiţi să luăm aceste măsuri".

Adrian Năstase: "În interiorul PDL a apărut o schismă"

În interiorul PDL a apărut o schismă şi inevitabil aceste răni se vor acutiza, a declarat duminică, pentru Agerpres, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase.

Domnia sa a afirmat: "În interiorul PDL s-a creat o schismă şi inevitabil Vasile Blaga şi ceilalţi se vor simţi marginalizaţi şi demoralizaţi prin această operaţiune comandată de la Cotroceni".

Roberta Anastase, Theodor Baconschi, Gheorghe Flutur şi Sorin Frunzăverde au fost aleşi, ieri, prim-vicepreşedinţi ai PDL, prin votul delegaţilor la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, anunţă Agerpres. Secretar general al PDL a fost ales Ioan Oltean.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb