EMIL-RĂZVAN PÎRJOL, MEEMA:  "O promovare a turismului românesc fără o constantă pregătire a pieţei în sine nu este utilă"

B.F.
Miscellanea / 21 februarie 2020

"O promovare a turismului românesc fără o constantă pregătire a pieţei în sine nu este utilă"

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri Emil-Răzvan Pîrjol a declarat vineri că o promovare a turismului românesc fără o constantă pregătire a pieţei în sine nu este utilă, referindu-se, printre altele, la infrastructură şi servicii.

"Ideea de promovare pentru România este sensul activităţii noastre. Bineînţeles că o promovare fără o constantă pregătire a pieţei în sine nu este utilă. Mă gândesc la infrastructură, mă gândesc la multe alte lucruri, servicii şi altele. O promovare fără a asigura şi această parte poate fi chiar riscantă. Dar cred că toţi suntem conştienţi de acest lucru. Şi Legea turismului ar trebui să aibă ca inimă ideea de promovare în sine, ca orice formă organizaţională, aşa încât vă încurajez să consideraţi acest studiu ca o materie de reflecţie pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie de promovare a destinaţiei turistice România", a menţionat secretarul de stat, la Târgul de Turism.

Raportul referitor la Operaţionalizarea unei reţele de Organizaţii de Management al Destinaţiei Turistice (OCDE) a fost lansat vineri la Târgul de Turism al României. În acest context, cei interesaţi au posibilitatea să obţină detalii suplimentare cu privire la oportunităţile de constituire şi activare a OMD din partea Reprezentanţei pentru Regiunea Dunăre-Marea Neagră a CED - Centrul Internaţional pentru Excelenţa Destinaţiilor, membru afiliat UNWTO - Organizaţia Mondială a Turismului.

Programul de Formare a Promotorilor şi Experţilor în Managementul Destinaţiei de Ospitalitate Turistică (OMD) a fost lansat pentru a veni în sprijinul organizaţiilor profesionale şi patronale din turism, ca şi al comunităţilor locale cu care se creează parteneriate public-private.

Programul se adresează tuturor celor care vor să devină în mod rapid şi flexibil promotor sau/şi expert şi să dezvolte o carieră de succes în expertiza/consultanţa acordată operatorilor şi beneficiarilor zonelor/obiectivelor din industria ospitalităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb