E.ON România susţine proiectul Asociaţiei Zi de Bine "Plantaţi în amintire"

T.B.
Companii / 16 mai

E.ON România susţine proiectul Asociaţiei Zi de Bine "Plantaţi în amintire"

Compania E.ON România continuă să susţină proiectele Asociaţiei Zi de Bine şi astfel contribuie la amenajarea în Bucureşti a celui de-al doilea parc de mesteceni, în memoria persoanelor dragi, se arată într-un comunicat al E.ON, remis redacţiei. Parcul va fi amplasat în sectorul 6 din capitală, în continuarea celor 100 de copaci plantaţi în 2023 şi se va întinde pe o suprafaţă de 2.500 mp, pe care se vor planta alţi 200 de mesteceni, potrivit sursei.

Asociaţia Zi de Bine a adunat deja peste 700 de poveşti în parcurile deschise în Lugoj, Constanţa, Oradea sau Braşov şi îi invită pe cei care au pierdut pe cineva drag să adopte un copac, la Bucureşti, în memoria acelei persoane. Fiecare copac plantat are ataşat un cod QR care duce către povestea de viaţă a persoanei dragi, poveste care poate fi citită pe site-ul www.plantatiinamintire.ro, informează compania.

Totodată, în cadrul Centrului Comunitar Zi de BINE se vor organiza şi grupuri de suport pentru persoanele care trec prin perioada de doliu, o altă parte importantă şi sensibilă a acestui proiect. Într-un spaţiu sigur şi intim, un psihoterapeut va ghida o serie de întâlniri, în grup restrâns, despre cum facem faţă pierderii, tipuri de doliu, furie, vinovăţie şi ruşine, frica de moarte, despre faptul că nu există reguli în ceea ce priveşte ceea ce simţi sau să nu simţi atunci când pierzi pe cineva drag, se mai arată în comunicat.

Proiectul, realizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, este susţinut de partenerii strategici ai Asociaţiei Zi de Bine, Lidl România, Grupul E.ON România şi Leroy Merlin, transmite sursa.

"Această iniţiativă reprezintă încă un pas în misiunea noastră de a aduce alinare celor care au pierdut pe cineva drag. Fiecare copac va deveni o amintire vie, un simbol al iubirii şi recunoştinţei noastre faţă de cei care ne-au marcat existenţa. Ne dorim ca parcul de mesteceni să devină o oază de linişte şi delicateţe în mijlocul agitaţiei urbane", au declarat Melania Medeleanu şi Luciana Zaharia, fondatoarele Asociaţiei Zi de BINE, arată datele companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb