E.ON susţine planurile Comisiei Europene de decarbonizare a economiilor

A.P.
Comunicate de presă / 17 septembrie 2020

E.ON susţine planurile Comisiei Europene de decarbonizare a economiilor

E.ON se concentrează pe furnizarea de soluţii pentru decarbonizarea tuturor sectoarelor economice;

Compania intenţionează să devină neutră din punct de vedere climatic până în 2040;

Grupul E.ON va dezvolta soluţii inovatoare atât în segmentul reţelelor energetice, cât şi în domeniul soluţiilor pentru clienţi;

E.ON este cel mai mare operator de reţea din Europa implicat în revoluţia energiei verzi şi se concentrează pe furnizarea de soluţii pentru decarbonizarea tuturor sectoarelor economice, conform unui comunicat de presă al companiei.

Johannes Teyssen, CEO al companiei energetice E.ON, cu sediul la Essen, a spus, faţă de planurile Comisiei Europene de a înăspri obiectivele Uniunii în materie de climă: "Salutăm iniţiativa Ursulei von der Leyen de a reduce emisiile de seră de la nivelul Uniunii Europene cu 55% până în 2030. Europa îşi demonstrează astfel rolul său de lider în cadrul comunităţii internaţionale şi se angajează în mod clar să respecte Acordul de la Paris din 2015."

Teyssen a mai spus: "Suntem hotărâţi să luptăm împotriva schimbărilor climatice, să îmbunătăţim viaţa oamenilor şi să creăm un viitor care merită trăit din plin."

Mai mult, compania intenţionează să reducă emisiile pe care le poate influenţa direct şi să devină neutră din punct de vedere climatic până în 2040. E.ON îşi va reduce emisiile Scope 1 (emisiile directe ale unei firme) şi 2 (emisiile indirecte ce sunt asociate cu generarea sau achiziţiile de energie) comparativ cu 2019, astfel: cu 75% până în 2030 şi cu 100% până în 2040. E.ON intenţionează să reducă emisiile Scope 3 (toate emisiile indirecte precum cele din activităţile logistice, călătoriile de afaceri ale angajaţilor şi sistemele de distribuţie) cu 50% până în 2030 şi cu 100% până în 2050.

Acest lucru va permite realizarea de soluţii inovatoare atât în segmentul reţelelor energetice, cât şi în domeniul soluţiilor pentru clienţi. Reţelele energetice devin din ce în ce mai inteligente şi pot astfel integra mai multă energie de la vânt şi soare. Cu soluţiile sale inovatoare, E.ON ajută clienţii de toate dimensiunile să utilizeze energia mai eficient, să-şi producă singuri energie regenerabilă şi astfel să-şi reducă amprenta de carbon.

Teyssen declară:"Suntem convinşi că acele companii gestionate în mod durabil aduc o contribuţie relevantă societăţii şi au mai mult succes pe termen lung."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb