Etex Building Performance investeşte 1 milion de euro într-o nouă instalaţie la fabrica de la Aghireşu

F.D.
Companii / 31 august 2022

Etex Building Performance investeşte 1 milion de euro într-o nouă instalaţie la fabrica de la Aghireşu

Producătorul de sisteme de gips-carton, tencuieli şi gleturi Etex Building Performance (Siniat România), parte a Grupului Etex, continuă investiţiile şi procesul de modernizare al fabricii de la Aghireşu, judeţul Cluj, prin achiziţia unei instalaţii noi de uscare şi micronizare a gipsului, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, investiţia în valoare de 1 milion de euro confirmă angajamentul pe termen lung al Etex Building Performance faţă de piaţa românească şi faţă de clienţii săi cărora vrea să le ofere produse de înaltă calitate şi sustenabile. În 2021, Etex Building Performance a investit un milion de euro pentru îmbunătăţirea capacităţii logistice a fabricilor de la Turceni şi Aghireşu, dar şi pentru demararea proiectului de recuperare a gipsului de la Rovinari şi retehnologizarea procesului de însăcuire la fabrica de la Aghireşu, judeţul Cluj.

"Noua instalaţie de la fabrica noastră din Aghireşu aduce o îmbunătăţire semnificativă procesului de producţie şi va fi pusă în funcţiune la sfârşitul anului. Aceasta contribuie la reducerea semnificativă a consumului de energie cu productivitate crescută şi confirmă angajamentul nostru privind sustenabilitatea produselor", a declarat Andrei Popa, Country Sales Manager Romania & SEE Etex Siniat Building Performance.

Industria de construcţii este unul dintre cei mai mari consumatori de materie primă, dar şi unul dintre cei mai mari producători de deşeuri la nivel global. În acest context, reciclabilitatea materialelor de construcţii este esenţială pentru o tranziţie cât mai rapidă la o economie circulară şi rezilientă. Toate produsele pe bază de ipsos fabricate de Etex Building Performance la Aghireşu, Cluj, se pot recicla şi transforma în produse noi ceea ce oferă câştiguri semnificative în termeni de eficienţă, reducerea deşeurilor şi decarbonizare, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb