Eturia în parteneriat cu eMAG: "Pachete turistice de black friday în premieră"

T.B.
Comunicate de presă / 9 noiembrie 2023

Eturia în parteneriat cu eMAG: "Pachete turistice de black friday în premieră"

Păstrând tradiţia ultimilor ani, Eturia organizează Black Friday, în perioada 10 - 20 noiembrie 2023 şi propune turiştilor zeci de pachete de vacanţă la tarife reduse cu până la 800 euro/ pachet/ persoană, se arată într-un comunicat al Eturia, remis redacţiei.

De exemplu, un sejur de 10 zile la plajă în Mauritius & Reunion se poate achiziţiona de Black Friday la tariful de 1990 euro, de la preţul iniţial de 2790 euro, iar un circuit Share a Trip în Tanzania, pentru luna decembrie 2023, se poate cumpăra cu 800 de euro reducere, de la preţul iniţial de 3490 euro, informează agenţia. Cei care nu şi-au făcut planuri de Revelion pot achiziţiona un sejur la plajă în Seychelles la tariful special de 2350 de euro, cu o reducere de 600 de euro, iar cei care vor să înceapă noul an în vacanţă, se pot bucura de un sejur exotic pe însoritele plaje din Mexic de la 2490 de euro, cu o reducere de 360 de euro faţă de tariful iniţial, conform sursei menţionate.

Noutatea acestui an este parteneriatul cu Emag, potrivit comunicatului. Astfel, pe 10 noiembrie a.c, orice client Emag care doreste să îşi rezerve o vacanţă, va putea alege din peste 100 destinaţii de vacanţă marca Eturia care vor fi disponibile pe eMAG, transmite agenţia.

Oferta agenţiei pentru acest Black Friday cuprinde peste 30 de destinaţii din întreaga lume, peste 80 de produse turistice, gândite pentru toate tipurile de călători la care se vor adăuga alte câteva sute de opţiuni disponibile pe platforma de rezervări online WWW.SEJUREXOTIC.RO, arată datele comunicatului. De asemenea, specialiştii agenţiei preconizează că pachetele şi destinaţiile care vor fi cele mai căutate şi anul acesta vor fi charterele către Maldive, Kenya şi Tanzania, alături de sejururile în Mexic, Seychelles sau Mauritius, precum şi circuitele de grup cu însoţitor Eturia, conform sursei menţionate.

Potrivit agenţiei, "Dacă ne gândim că acesta este primul sezon în care toate destinaţiile sunt deschise turiştilor fără restricţii sau limitări, preconizăm o creştere semnificativă a vânzărilor datorate campaniei de Black Friday. Astfel, estimăm că vânzările ar putea creşte cu aproximativ 30% faţă de anul precedent. Acest lucru se datorează şi interesului crescut în descoperirea sau redescoperirea unor destinaţii turistice, mulţi fiind dornici să exploreze locuri noi sau să revină în locuri pe care le-au evitat sau nu le-au putut vizita din cauza restricţiilor anterioare. Ne aşteptăm ca românii să aleagă de la sejururi exotice la plajă, la circuite de grup sau Share a Trip, până la vacanţe care să îmbine relaxarea la plajă cu descoperirea unor oraşe," declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

După Black Friday, reprezentanţii Eturia se aşteptă la o creştere a interesului călătorilor pentru rezervarile online şi în contextul campaniei care se va derula în exclusivitate pe emag, menţionează sursa precizată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb