EUROPARLAMeNTARII NOŞTRI, ÎN COMISII: Becali la comerţ internaţional, EBA la forţa de muncă, Vadim şi Tokes la educaţie

Cătălin Deacu
Ziarul BURSA #Politică / 17 iulie 2009

Becali, Vadim şi Elena Băsescu, parlamentari europeni, acum şi în comisii.

Becali, Vadim şi Elena Băsescu, parlamentari europeni, acum şi în comisii.

Nu avem reprezentanţi în comisia pentru bugete şi în cea pentru afaceri constituţionale

Legislativul European a votat componenţa comisiilor parlamentare permanente pentru următorii doi ani şi jumătate, se arată într-un comunicat al Forului de la Strasbourg, remis redacţiei.

Conform sursei citate, europarlamentarii români au fost încadraţi în 16 din cele 20 de comisii parlamentare.

Din păcate, în comisia pentru bugete, de altfel una din cele mai importante, (formată din 44 de europarlamentari) nu face parte niciun europarlamentar român, aceaşi situaţie fiind semnalată şi în Comisia pentru afaceri constituţionale.

Europarlamentarii noştri nu sunt membri nici în Comisia pentru pescuit şi nici în cea pentru drepturile femerii şi egalitatea de gen. În schimb, prezenţa cea mai numeroasă a europarlamentarilor noştri (în număr de patru) este în Comisia pentru afaceri externe (formată din 76 de membri) - reprezentanţii noştri fiind Norica Nicolai, Ioan Mircea Paşcu, Cristian Preda şi Adrian Severin - şi în cea pentru Dezvoltare Regională, unde ne reprezintă Victor Boştinaru, Petru Constantin Luhean, Iosif Matula şi Ramona Mănescu.

Consideraţi de opinia publică drept prezenţe "exotice" în Parlamentul European, Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor şi Elena Băsescu sunt şi ei membri în comisiile de specialitate.

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, neafiliat momentan la niciun grup din Parlamentul European (PE), a devenit membru al Comisiei pentru comerţ internaţional - comisie responsabilă cu definirea şi punerea în aplicare a politicii comerciale comune a Uniunii şi a relaţiilor sale economice externe.

Fiica preşedintelui ţării, Elena Băsescu (EBA), face parte din comisia pentru ocuparea forţei de muncă şi afaceri sociale, comisia fiind responsabilă cu politica ocupării forţei de muncă şi toate aspectele de politică socială, cum ar fi condiţiile de muncă, securitatea socială şi protecţia socială, cu toate că, potrivit declaraţiilor sale, şi-ar fi dorit să ajungă în Comisia pentru bugete, meseria sa fiind, conform spuselor sale, cea de economist.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor este coleg cu udemeristul Laszlo Tokes, în comisia pentru cultură şi educaţie, comisie ce se ocupă cu aspectele culturale ale UE.

În ce alte comisii mai sunt europarlamentarii noştri

În comisia pentru control bugetar îi avem ca reprezentanţi pe Cătălin Ivan şi Monica Macovei, în cea pentru afaceri economice şi monetare pe Theodor Stolojan şi George Cutaş, în cea pentru sănătate publică şi siguranţă aliementară pe Daciana Sârbu, Enena Antonescu şi Claudiu Tănăsescu, iar în cea pentru agricultură pe Vasilica Dăncilă şi Rareş Niculescu. La afaceri juridice avem ca reprezentant pe Valentin Bodu, iar în cea pentru libertăţi civile pe Monica Macovei, Csaba Sogor şi Renate Weber. La industrie, cercetare şi energie îi avem pe Ioan Enciu şi Adina Vălean, iar la turism şi transport pe Marian Marinescu şi pe Silvia Ţicău. Alţi europarlamentari români mai fac parte şi în alte comisii, cum ar fi cea pentru protecţia consumatorilor, dezvoltare etc.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. A tunat si a adunat 3 tantalai,dar faza cea mai tare este aceea ca Vadim va lucra cu Tokes(hahahahaha).Eba, o idioata,Vadim un scelerat si Becali un analfabet-astia reprezinta Romania.Sunte,m de rasul C..U..R..U..L..U..I

    ca s aintram ,civilizati in Europa.Suntem niste mincinosi,neam de cocalari,curve,excroci,violato ri de babe,talhari ordinari,criminali notorii si ....visatori in Parlament.

    Avem un guvern de hoti si un Parlament de nenorociti,pusi doar pe furat si mintit. 

    Curvele cele mai mari din Moldova ,noastra,provin ca si talharii si violatorii de babe.

    Poate ca daca Transilvania si Banatul s-ar rupe de nenororcitii astia de la Bucuresti,am mai avea o sansa sa intram in Europa,poate. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb