Evenimentul anului 2015: anunţul legat de viaţa extraterestră!

OCTAVIAN DAN
Ziarul BURSA #Miscellanea / 24 decembrie 2014

Evenimentul anului 2015: anunţul legat de viaţa extraterestră!

Anunţul oficial al existenţei extratereştrilor va fi făcut anul viitor - susţin mai mulţi specialişti care studiază fenomenul. Dovezile se înmulţesc şi multe informaţii clasificate au ajuns la publicul larg. Tocmai de aceea liderii marilor puteri, dar şi liderii religioşi, sunt obligaţi să iasă public şi să facă un anunţ oficial în acest sens. Există sau nu extratereştri? Întrebarea este simplă, răspunsul a devenit foarte complicat. Toţi ochii sunt aţintiţi spre Moscova şi Washington, după ce Vaticanul şi NASA au lăsat să se înţeleagă că deţin unele informaţii concludente.

Anul acesta, postul de televiziune britanic ITV, a realizat un film documentar despre posibilitatea existenţei vieţii pe Marte, în cadrul căruia au prezentat şi un interviu cu Charles Bolden, Administrator NASA. În premieră acesta a admis că pe Marte pot exista forme de viaţă, exact ca pe Pământ: "Marte a fost cândva similară din mai multe puncte de vedere cu Terra. Aceasta a fost locuită de forme de viaţă extraterestre...şi în ziua de astăzi încă mai pot exista". Un prim semnal a fost tras atunci când sonda NASA Viking 1, a descoperit pe 25 iunie 1976 o forma piramidală perfect regulată, numită de atunci "chipul de pe Marte". Anul acesta o fotografie realizată pe aceeaşi planetă de către rover-ul Curiosity, publicată pe site-ul oficial al NASA, înfăţişează o zonă în care se pot vedea mai multe pietre îngropate în pământ, alături de care se vede foarte clar un os, care seamănă cu un femur. Aceasta ar putea fi o nouă dovadă clară că, cel puţin în trecut, pe Marte a existat viaţă într-o formă avansată. Publicarea fotografiei reprezintă un semnal clar, mai ales că până acum NASA a refuzat să facă publice date despre Planeta Roşie.

Pe de altă parte, există informaţii că Vaticanul se pregăteşte să facă un anunţ de mare importanţă pe această temă. Rosana Ubanell, de la Voxxi News susţine că Vaticanul va face o declaraţie în 2015 în legătură cu viaţa extraterestră şi implicaţiile teologice pe care le are existenţa unor fiinţe inteligente în afara Pământului. De altfel, Papa Francisc a declarat anul acesta, în timpul unei slujbe desfăşurate în Cetatea Sfântului Scaun, că îi vede pe extratereştri ca pe nişte omuleţi verzi, cu urechi mari şi susţine că orice fiinţă creată de Dumnezeu trebuie să fie botezată, iar acest drept nu poate fi refuzat nici celor care ar ajunge pe planeta noastră din alte colţuri ale universului.

În 2011, directorul Observatorului de la Vatican care era la vremea respectivă şi consilierul Papei Benedict al XVI-lea, Jose Gabriel Funes, a afirmat, într-un articol publicat în "L'Osservatore Romano", că fiinţele inteligente create de Dumnezeu ar putea să trăiască şi în alte locuri în afară de pământ: "Este posibil să crezi în Dumnezeu şi în extratereştri. Creştinii pot admite existenţa altor lumi şi a altor forme de viaţă, chiar şi a celor mai evoluate decât noi, pământenii, fără ca astfel să pună sub semnul întrebării credinţa în Creaţie, Întrupare sau în Mântuire. Desigur, într-un Univers atât de mare nu poţi exclude această ipoteză. Aşa cum există o multitudine de creaturi pe Pământ, pot exista alte fiinţe, chiar inteligente, create de Dumnezeu. El este creatorul lumii. Există un plan în spatele creaţiei. Nu suntem copiii unui accident". Există informaţii, deocamdată neconfirmate oficial, dar care sunt amplu popularizate în mediul virtual, că în 2015 preşedintele american Barack Obama va face un anunţ care să spulbere orice urmă de îndoială.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb