Evergent Investments a cumpărat un teren de 16.000 metri pătraţi în nordul Bucureştiului

A.I.
Piaţa de Capital / 9 iulie 2021

Evergent Investments a cumpărat un teren de 16.000 metri pătraţi în nordul Bucureştiului

Evergent Investments (EVER), fosta SIF Moldova, a achiziţionat un teren de 16.000 de metri pătraţi în nordul Capitalei, a anunţat ieri societatea printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşri (BVB).

Terenul, ce are Planul Urbanistic Zonal în vigoare, este situat în sectorul unu al Bucureştiului, iar tranzacţia a fost făcută prin intermediul societăţii Ţesătoriile Reunite, parte din Grupul Evergent Investments.

Cătălin Iancu, director general adjunct al Evergent Investments, a declarat, coform economica.net: "Dezvoltăm portofoliul private-equity prin continuarea investiţiilor în real-estate. Terenul din Intrarea Străuleşti este într-o zonă ce se anunţă a fi un nou pol financiar şi rezidenţial premium în Bucureşti. Căutam în permanenţă noi surse de creştere şi oportunitaăţi investiţionale, iar un viitor proiect rezidenţial din nordul Capitalei va genera profit semnificativ pe termen lung, cu un raport atractiv randament/risc pentru acţionarii noştri".

Evergent Investments este autorizat ca Fond de Investitii Alternative (FIA) şi deţine un portofoliu de active evaluat la 2,4 miliarde de lei. Din valoarea totală a activelor administrate, portofoliul de acţiuni cotate are ponderea principală, de 69%, în timp ce ponderea acţiunilor necotate este de 8,7%. Principalele sectoare din structura portofoliului, raportat la valoarea totală a activelor, sunt: financiar-bancar 44,4%, energetic 15,4%, industria prelucratoare 6,2% şi imobiliare 6%, coform economica.net.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Astia spar pusculitele caci stiu ca se inchide portita!!!!

    SPARGETI PUSCULITELE BANCILOR !!!! 

    pe achizitii de active la ltv-uri bune! 

    Bancile din USA au anuntat deja ca incep sa inchida liniile de credit (ca pondere din piata)!!!! 

    Deci ei stiu ce urmeaza sa vina!!!  

    Can in 2005!!! incepe sa se repete filmul prost!  

    Ca in 2007 se dadeau ajutoare !!!  

    Bula plesneste rabdare!!!  

    Romania are diferenta de 1-2 ani fata de ei in propagare!!!  

    Hai ca urmeaza sa se schimbe naratiunea!!!  

    Nu inca pentru Romania dar urmeaza!!!  

    USA mai are 1 an de spart bariera de pret in corba ascendenta a bulei in raport cu veniturile reale din piata!  

    Bancile incep sa inchida usile si sa "blocheze" activele pe bula! 

    Atentie multe linii de credit urmeaza sa fie inghetate! 

    Nu se da mai mult de 24 de luni din momentul acestui coment!!!! 

    O banca "frumoasa" din USA a inceput sa taie si creditele AUTO !!! 

    Unde sunt bancile din romania de aberau pe situri de specialitate?  

    Unde?  

    Ca dobanda se tranteste pe trend iar marginalul (profit)in raport cu riscul real din piata devine tot mai mic; bancile pe usa incep sa se mute pe alte instrumente!!!  

    Gata au impachetat si alt prostime ce era de impachetat pe ciclul asta!!!  

    Ultimii prosti au scapat turma de toxicitati!!  

    semnat comenturi "cretine" 

    Ma uit deja la AUR si vad cum creste, si creste, si creste, si creste.....

    Deci socul deflationist scurt a trecut, masa monetara incepe sa se propage real in piata.... (fie in depozite fie in circulatie). 

    Aurul pe ro are o singura directie pe termen lung!!! 

    Semnat comenturi "cretine" 

    1. Am orbul gainilor că eu nu văd creșterea, ci mici reveniri pe descreștere! Și sunt long pe AUR ! Mă gândesc sa-mi închid poziția!

      Mă ajuți greșesc? 

      Aurul si Argintul sunt BANI REALI ce nu platesc DIVIDENTE dar plates raport de schimb bun atunci cand alte active se PRABUSESC (adica puterea lui de cumparare se mentine la o paritate grozava chiar si in depresii economice).

      Banii circulati nu sunt bani sunt credit!!! 

      Dece, istoric aceasta varsare de credit se rasfrange in nominale circulate, derivate, colaterale, depozite, toate pe crestere. 

      Cand Increderea devine Panica in piata atunci te uiti la portofoliul de auri si vezi ce poate sa cumpere AUR -ul ceva ieftin din piata!!! 

      Aurul nu minte! Istori aurul nu minte! 

      Este un instrument ce plictiseste investitorii la fel ca si curba exponentiala in printare de bani falsi legali in ciruclatie. 

      Adica printarea de bani se intinde pe zeci de ani pana sa genereze inflatii severe sau hiperinflatii!!! 

      Aurul merge aproximativ paralel cu printul de bani fara acoperire!!! 

      Cand se propaga socurile inflationiste (de scoatere din depozite bani - capital nominal, adica note ious circulate) aurul istori va consemna notele circulate ce nu au paritate cu bunuri sau servicii in crestere tranzactionate. 

      Cand loveste PANICA NU SE CUMPARA AUR!!! CI se vinde cota parte din el si se cumpara alte forme reale de actige generatoare de fluxuri numerar!!! 

      Aurul se cumpara long, cu intensitate pe depresii lungi, asa cum au facut bancile in perioada 90 spre 2000!! anticipand valul de boom in CREDIT si note false legal circulate in piata (unele cu acoperire reala altele fara acoperire reala in bunuri si servicii tranzactionate). 

      Bancile baltesc pe Aur iat in vreme de hiperinflatii oamenii PROSTI fug in AUR iar bancile vand cota parte de aur ca sa isi echilibreze balantele bancare si totodata sa nu isi piarda detinerile la active.  

      Ii ajuta sa spala nominalul creditat din trecut mult mai accelerat in vremuri de panici severe. 

      Atentie nu toate bancile fac la fel, nu toate bancile vor avea acoperire in aur in vremuri de panici, nu toate bancile vor reusii sa vanda cota de aur la un pret bun caci simultan vor da soc in prabusire cotatie aur si banca centrala silultan in sterilizare note bani circulate in piata. 

      semnat comenturi "cretine" 

      Invata sa divizi cotatiile mai multor active in raport cu alte active!!! doar asa o sa poti intelege ce este iestin ce este scump pe trend!!!

      Uite de mai ajut cu un indiciu: 

      In 2007 2008 un aprtament 2 camere in bucuresti ajungea la o cotatie de 6-7 KG de aur (54 mp)!!! (plus minus) in cea mai intensa bula de credit!!! 

      Si culmea , cotatia cea mai inalta in grame aur a fost exact cand cotatia nominala in pret a plesnit ca la nici doua Q-uri (trimstre) sa aibe soc maxim de cotatie in AUR!!! 

      De atunci s-a propagat deflatia severa, nici in ziua de astazi nu s-au mai atins cutatiile respective!!! 

      Bancile de au vandut in bula 2005-2007 credite imobiliare, au cumparat simultan AUR in DEPOZITE ca si aparare la defaulturi! (nu toate unele). 

      In viito acest trend o sa se inverseze pe termen scurt dar pe termen lung acest ciclu se repeta, si repeta, si repeta caci oamenii sunt PROST educati si nu tin minte; dar bancile centrale nu uita (plus bancile mari din piata). 

      Este un joc ce se repeta istoric de sute de ani.. sute... chiar mii de ani de la inventarea notelor de credit ce au circulat in paralel cu aurul si arginul. 

      Cand au mai avut activele financiare bule de credit si bule de aur simultan? 

      1929 cu prabusire in 1932 pana in 1942; urmata de alt ascendent lung pana in bula din 1970 cu prabusire pana in minimul 1980; cu o urcare iar pana in 2001 (depinde de piete caci exista defazare de ceva ani intre bule caci bancile deplaseaza calitalurile nominale in valuri din piete in piete, din tara in tara, anticipand valurile de credit boom din piate; et pe ro a fost 2007-2008) platou pe ascendent pana in 2005; cu spargere pana in 2012 si alt ciclu lung de urcare treptata a inceput (chiar daca a mai avut o crectie mica in 2020). 

      Invata sa vezi dincolo de ce primesti si ce pierzi in expresii nominale etc forme de IOUsuri circulate!! Invata sa vezi ce primesti si ce castigi in rapoarte de putere schimb si paritati pe trend!!! Doar asa o sa inveti sa te separi de investitorii mediocrii si sa intrii in tehnicile de investitii ale bancilor mari ! 

      Investitiile reale cer rabdare si plictiseala ca pondere din timp, extazurile sunt ciclice cu varfuri scurte, realitatea arata ca pe o perioada lunga este plictiseala; invata sa te plictisesti investind!!! 

      Caci tocmai cand te plictisesti de o investitie atunci asteapta la colt urmatoarea saltare de pret / valoare. 

      semnat comenturi "cretine" 

      Alt exemplu: gramele mere de aur cumpara astazi mai multi metrii patrati decat in note circulate!!!

      50 lei = gr aur cat 1 mp in nominal pe vremea respectiva? 

      170 lei - gr aur cat 1 mp in nominal pe vremea respectiva? 

      240 lei = gram aur cat 1 mp in nominal pe vremea respectiva? 

      In piata este prilej bun de CREDITARE active Generatoare de flux numerar (pentru banci si investitori) si de vandut activele pe o viitoare bula severa in raport bun cu gramele de aur! 

      Nu trebuie sa fii bun in toate!!! 

      Nu alerga sa de DIVERSIFICI cum te sfatuiesc "fondurile"!! 

      Ele te sfatuiesc pentru randamentle lor reale nu pentru tine! 

      Invata sa fii plictisitor! Da foarte plictisitor in timp ce inveti si analizezi mereu ce se intampla istoric in piata! 

      Lasa nebunia pietei sa te rasplateasca ciclic! 

      EX: vezi cele ce se intampla in Venezuela, Argentina, Turcia in timp ce prostimea panicata fuce in AUR altii cumpara activele financiare din piata pe "bani de nimic" (pe valori reale de nimic); atentie nu cele nominale!! 

      semnat comenturi "Cretine" 

      Vezi ce se intampla acum in Iran!

      semnat comenturi "cretine" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb