Exim Banca Românească continuă finanţarea tinerilor prin programul guvernamental "StudentInvest"

R.S.
Bănci-Asigurări / 11 septembrie

Exim Banca Românească continuă finanţarea tinerilor prin programul guvernamental "StudentInvest"

Exim Banca Românească continuă să acorde tinerilor credite în conditii avantajoase pentru plata taxelor de studii, a locurilor de cazare în căminele studenteşti sau a chiriei, avans pentru locuinţă sau achiziţie de autoturisme, în cadrul programului guvernamental "StudentInvest", conform unui comunicat transmis redacţiei.

Astfel, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 ani împliniţi şi 40 de ani neîmpliniţi, care urmează o formă de învăţământ superior autorizată, pot aplica pentru un credit de maximum 75.000 lei, garantat de stat în proporţie de 80% şi cu dobânda şi comisioanele aferente suportate integral din bugetul de stat, potrivit comunicatului.

Creditul poate fi acordat pentru o durată de maximum 5 ani, cu condiţia ca solicitantul să nu fi accesat un alt credit în cadrul programului.

Printre cheltuielile eligibile se mai numără plata cărţilor sau rechizitelor, achizitionarea de calculatoare, laptop-uri, imprimante, aplicaţii informatice de specialitate, plata pentru studenţii care sunt părinţi a cheltuielilor cu creşa, grădiniţa, şcoala, afterschool, sau costul serviciilor dentare şi al intervenţiilor chirurgicale.

Documentele necesare pentru accesarea unui credit StudentInvest sunt:

Acte de identitate solicitant, soţ/soţie şi codebitor;

Acord ANAF;

Cerere de credit;

Adeverinţă emisă de instituţia de învăţământ;

Declaraţie pe propria răspundere prin care se atestă că va utiliza creditul acordat numai pentru cheltuielile eligibile prevăzute în cadrul programului şi nu a accesat şi nu va accesa un alt credit în baza programului.

Pentru detalii legate de această facilitate de creditare, cei interesaţi se pot adresa celei mai apropiate sucursale a băncii, detaliile de contact putând fi accesate aici: https://www.eximbank.ro/retea/

Exim Banca Românească, bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active, este pentru al doilea an consecutiv banca parteneră a programului guvernamental StudenInvest. În primul an de implementare, fondurile alocate băncii au fost epuizate rapid, imediat după lansare, astfel că, pentru acest an, Exim Banca Românească a solicitat o majorare cu 25 de milioane de lei a plafonului acordat, până la 35 de milioane de lei.

Banca oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. Exim Banca Românească operează o reţea naţională de distribuţie de 83 de sucursale şi 26 de Centre de Afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, reţea care îi permite să fie aproape de clientela de retail şi corporate şi să implementeze diverse programe de dezvoltare româneşti şi europene, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb