Exim Banca Românească reduce dobânzile la creditele de nevoi personale şi ipotecare

F.D.
Bănci-Asigurări / 23 septembrie

Exim Banca Românească reduce dobânzile la creditele de nevoi personale şi ipotecare

Exim Banca Românească a redus dobânzile pentru creditele de consum cu dobândă fixă şi pentru creditele ipotecare, acestea fiind disponibile cu costuri mai mici pentru solicitanţii care îşi încasează veniturile prin bancă, conform unui comuniat de presă remis Redacţiei.

Astfel, persoanele fizice au posibilitatea de a accesa credite de nevoi personale cu o dobândă fixă redusă la 7,5%. Suma maximă care poate fi obţinută este de 150.000 de lei, iar perioada maximă de creditare este de 5 ani.

Spre exemplu, pentru un client care alege să îşi încaseze venitul în cont la Exim Banca Românească şi optează pentru un credit de 50.000 de lei, pe o perioadă de 5 ani, cu asigurare şi rambursare în rate egale, DAE este de 10,13%, iar valoarea ratei lunare este de 1.001,90 lei.

Pentru fondurile acordate nu este necesară justificarea utilizării, creditul putând fi folosit şi pentru refinanţare. Sunt acceptate mai multe tipuri de venit (salarii, pensii, venituri din profesii liberale, venituri din drepturi de autor etc.) astfel că nu este necesară adeverinţă de venit, doar de actul de identitate şi acordul ANAF.

Exim Banca Românească a operat în acest an reduceri succesive ale ratei de dobândă pentru creditele de nevoi personale, astfel că, în prezent, oferta standard a băncii este cu două puncte procentuale mai scăzută decât la începutul anului.

În ceea ce priveşte creditele ipotecare, Exim Banca Românească propune o soluţie de finanţare care asigură protecţie faţă de variaţiile dobânzilor şi costuri reduse faţă de cele standard. Astfel, banca oferă credite ipotecare cu dobândă fixă de 5,75% în primii 3 ani, ulterior variabilă, atât pentru achiziţionarea de locuinţe, cât şi pentru refinanţarea creditelor cu destinaţie imobiliară.

În acest caz, perioada de creditare este de până la 35 de ani, iar avansul minim este de 15% din preţul de achiziţie. Banca nu percepe comision lunar de administrare şi acceptă mai multe tipuri de venit (salarii, pensii, venituri din profesii liberale, drepturi de autor, chirii etc.).

Orientativ, pentru un credit de 250.000 de lei, pe 30 de ani, cu încasarea venitului la Exim Banca Românească, rata lunară este de 1.458,93 lei, fixă primele 36 luni, ulterior 1.850,94 lei (calculată la o valoare a IRCC de 5,86%/an), DAE 8,16%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb