EximBank relansează serviciul de internet banking

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 octombrie 2009

EximBank relansează serviciul de internet banking într-o nouă formă, abonamentul rămânând gratuit, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

Ionuţ Costea, preşedintele EximBank, a declarat: "Relansarea seviciului de internet banking este parte integrantă a programului de simplificare a procedurilor şi de reducere a timpului de răspuns la solicitările clienţilor, pe care EximBank îl derulează în această perioadă. Dorim să oferim utilizatorilor e-ximBanking mai multă flexibilitate, deoarece operaţiunile financiare pot fi realizate oricând, fără a mai fi condiţionate de programul de lucru al băncii, şi de oriunde".

Utilizatorii e-ximBanking pot efectua plăţi în lei şi valută, au posibilitatea de a constitui sau lichida depozite şi pot transfera date din/în sistemul propriu de evidenţă financiar contabilă. De asemenea, serviciul oferă posibilitatea obţinerii de informaţii referitoare la situaţia conturilor curente, a depozitelor la termen, a creditelor proprii, precum şi informaţii despre ratele de dobândă practicate de EximBank şi cursurile valutare.

Banca de Export-Import a Româ­niei EximBank S.A. este o instituţie specializată prin care se derulează activităţi de susţinere a mediului de afaceri românesc şi a tranzacţiilor internaţionale. EximBank oferă finanţări, cofinanţări, refinanţări, asigurări, reasigurări, garanţii destinate să contribuie la: dezvoltarea infrastructurii şi a utilităţilor de interes public, dezvoltarea regională, susţinerea activităţii de cercetare-dezvoltare, protecţia mediului înconjurător.

Banca are 11 unităţi teritoriale în Bucureşti, Bacău, Braşov, Constanţa, Cluj, Craiova, Timişoara, Buzău, Oradea, Deva şi Alba Iulia

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb