Experimentul social monstruos al injectării anti-Covid a fost confirmat în Parlamentul European

Călin Rechea
Ziarul BURSA #Internaţional / 13 octombrie 2022

Experimentul social monstruos al injectării anti-Covid a fost confirmat în Parlamentul European
Călin Rechea

Directorul executiv al companiei Pfizer a fost convocat în faţa Parlamentului European pentru a oferi informaţii despre acordul secret încheiat cu oficialii europeni pentru distribuirea tratamentelor genetice ARNm, care au fost promovate ca vaccinuri pentru oprirea pandemiei şi singura cale de revenire la viaţa normală.

Convocarea a fost trimisă în urma unor concluzii deosebit de îngrijorătoare ale unui raport de audit privind strategia de achiziţionare a vaccinurilor, în care sunt prezentate numeroase semne de întrebare referitoare la contactele secrete dintre preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi directorul executiv de la Pfizer, Albert Bourla, după cum scrie publicaţia Politico.

Conform raportului publicat de Curtea de Conturi Europeană (CCE), preşedintele CE a fost implicat direct în negocierile preliminare privind cel mai mare contract de furnizare a vaccinurilor din UE, de până la 1,8 miliarde de doze.

Aceasta reprezintă o abatere de la procedura obişnuită urmată în cazul altor contracte, unde negocierile se derulează între echipe de reprezentanţi ai părţilor.

Mai mult, Comisia Europeană a refuzat să pună la dispoziţia CCE înregistrările şi documentele aferente negocierilor cu Pfizer, după cum mai scrie Politico.

Dar Albert Bourla a refuzat să apară în faţa comitetului din Parlamentul European, în faţa căruia au mai apărut directorul executiv de la Moderna şi oficiali de la AstraZeneca şi Sanofi. Motivele nu au fost precizate.

Ştirea a apărut pe site-ul Politico.eu în 29 septembrie 2022, iar acolo se mai arăta că audierile vor avea loc în 10 octombrie 2022.

La solicitarea Politico, un purtător de cuvânt al companiei a precizat că la audieri va fi prezentă Janine Small, preşedintele pentru pieţele internaţionale de dezvoltare, deoarece "a fost identificată drept cea mai bine plasată persoană pentru susţinerea comitetului în atingerea obiectivelor sale".

Pentru a vedea cât de bună este starea democraţiei europene, este suficient să amintim că preşedintele comitetului din Parlamentul European în faţa căruia trebuia să se prezinte directorul executiv de la Pfizer, europarlamentarul belgian Kathleen Van Brempt, s-a rezumat doar la exprimarea "profundului regret" în faţa deciziei Pfizer de a trimite pe altcineva.

Se pare că astfel înţeleg europarlamentarii să-şi îndeplinească mandatul primit. În cazul impunerii forţate a aşa-ziselor vaccinuri, în contradicţie totală cu principiile Codului de la Nurnberg, autorităţile europene şi vasalii lor prea-slugarnici din ţările membre, au ignorat principiul fundamental al consimţământului voluntar pentru un tratament medical, care este considerat "absolut esenţial".

Şi a venit ziua de 10 octombrie 2022, iar unul dintre participanţii la audieri, europarlamentarul olandez Rob Roos, a publicat pe contul său de Twitter un fragment din declaraţiile oficialului de la Pfizer, care sunt disponibile la adresa https://twitter.com/Rob_Roos/status/1579759795225198593.

Roos a întrebat dacă vaccinul anti-Covid de la Pfizer a fost testat, înainte de lansarea lui pe piaţă, în ceea ce priveşte oprirea transmiterii virusului.

Europarlamentarul olandez a subliniat că aşteaptă un răspuns clar, cu da sau nu, iar dacă răspunsul este afirmativ atunci doreşte să ştie în ce condiţii pot fi puse la dispoziţie datele obţinute de companie.

Janine Small a oferit un răspuns halucinant, caracterizat de o mare aroganţă şi terminat printr-un râs prostesc: "Referitor la întrebarea dacă ştiam despre oprirea imunizării înainte de a intra pe piaţă, nu, haha".

Justificarea introducerii tratamentului genetic pe piaţă este la fel de halucinantă: "A trebuit să ne mişcăm cu viteza ştiinţei pentru a înţelege cu adevărat ce se întâmplă pe piaţă".

Oare ce înseamnă "cu viteza ştiinţei", mai ales când este vorba despre un tratament promovat ca panaceu de guverne, care au mers până la introducerea unor restricţii draconice şi terorizarea populaţiei, în paralel cu introducerea unor mijloace de control totalitar, cum este "certificatul verde de vaccinare"?

Pe marginea declaraţiilor oficialului de la Pfizer, europarlamentarul olandez s-a dezlănţuit. "Dacă nu te vaccinezi, eşti antisocial!", a amintit Roos declaraţiile premierului olandez şi ale ministrului sănătăţii.

A fost reamintită şi formularea "nu te vaccinezi doar pentru tine, ci şi pentru ceilalţi, o faci pentru întreaga societate", dar care s-a dovedit a fi doar o mare prostie, după cum a declarat Rob Roos.

"Afirmaţia oficialului de la Pfizer elimină întreaga bază legală pentru introducerea paşaportului de vaccinare, paşaport care a condus la discriminarea instituţională masivă, în condiţiile în care oamenii nu au mai avut acces la parţi esenţiale ale societăţii", a mai accentuat europarlamentarul olandez, în opinia căruia "acest lucru este şocant şi criminal în acelaşi timp".

Milioane de oameni s-au simţit forţaţi să se injecteze din cauza mitului că "o faci pentru alţii", a mai afirmat Roos, dar "totul s-a dovedit a fi doar o minciună ieftină, iar acest lucru trebuie adus la cunoştinţa oamenilor".

Pe marginea declaraţiilor prezentate de europarlamentarul olandez, analistul politic Eva Vlaardingerbroek scrie pe contul său de Twitter că "aceasta este dovada incontestabilă că guvernele noastre ne-au minţit", iar "totul nu a fost făcut decât pentru un control şi mai mare asupra societăţii". "Eu nu am uitat ce au făcut, nici dumneavoastră nu trebuie să uitaţi, pentru că a venit vremea justiţiei", mai scrie Vlaardingerbroek, care subliniază că nu îi condamnă pe cei care s-au vaccinat, ci pe "guvernele care au încercat să ne asmută unul împotriva altuia şi pe cei care le-au ascultat".

A venit vremea pentru redeschiderea Tribunalului de la Nurnberg.

Opinia Cititorului ( 22 )

  1. asa-i, doar ca propaganda a ignorant total acest subiect si aceasta audiere va fi uitata repede

    1. Dincolo de eventuale potlogarii la nivel inalt, politicianisme, declaratii incendiare si dezvaluiri de can-can, vaccinul va supravietui si va fi utilizat si pe viitor. Sigur e mana Ocultei.

      Sper sa nu ai dreptate . Insa planul Ocultei despre care vorbim acolo merge. Insa au uitat de un elent esential. D-zeu. nu-s fanatic religios ...insa....pur si simplu au uitat de le.

      Asa e . dar au uitat un element esential . fara sa fiu fanatic religios , l-au uitat pe D-zeu complet . Sau se prefac ca nu il vad. Oculta merge mai departe. Planul diabolic.... este pus in desfasurare. Spurcaciunea este adusa pe podium . Si du-sa prin parlamentul European unde i se rade-n nas. Fara nici o remuscare , jena, nimic uman . Decat ... dispret si impostura , minciuna si satanism .

      Auzi sacrilegiu la adresa omului, opera divina: ”Moderna şi Merck vor să dezvolte împreună un vaccin cu ARN mesager împotriva cancerului de piele”

    Să înțelegem că parlamentul european anchetează pe lângă contractele secrete între tante Ursula și unchiul Bourla, și contactele secrete ale celor doi.

    Totuși, se încalcă dreptul la intimitate:) 

    Australienii, canadienii și restul lumii or fi avut și ei astfel de contracte și contacte sau ei au respectat procedura? 

    Întreb și eu, nu dau cu parul.

    În cazul rușilor și chinezilor care au beneficiat de vaxuri proprii, nu am întrebări:) 

    1. Ce daca rusii si chinezi au avut vaxuri proprii, fi curios ca doar si acolo sunt tot oameni si aia pot face intelegeri secrete ce nu respecta oamenii de rand. Chiar nimeni in lumea asta nu mai are respect pentru cetateanul de rand. pentru drepturile si libertatile sale inalienabile?

    Problema cu vaccinul este o nimica toata.

    Trebuie lamurita intai problema aparitiei virusului. Trebuie aflat daca acest virus a fost natural sau a fost fabricat in laboratoare si lansat intentionat.

    Ca asa cum pare, a fost si este o mare conspiratie impotriva omenirii.  

    1. S-a testat daca merge ceva pt supunerea intregii omeniri. MERGE! S-a demonstrat ce Democrata e UE. CINE raspunde? CUM? Mi-e teama pt viitor!

    Timp de doi ani de zile, experimentul social sinistru de control a populației a fost prezentat deformat in mai toată presa la fel de sinistră și aservită guvernelor corupte.

    Acu brusc, când suntem păcăliți încă o dată, cu o noua criză, ne trezim brusc la viață de parcă nu ar fi vorba de aceiași păpușari. 

    1. pacalesc oamenii "acum cu o noua criza" ca sa isi consume resursele /rezervele = generand in panica prosteasca (dar voita de guverne si banci centrale) socuri pe lantul de distributie socuri de inflati socuri de consum sarind din trendul natural; generand involuntar prin cheltuiala lor in panica (a populatiei si voita a guvernelor) forme de bail out unur speculatori sau firme ce aveau hemoragie financiara.

      planul cu tunurile financiare orchestrate global a au functionat!!  

      se poate verifica direct traseul banilor! 

      Banii lasa urme! dar urmele sunt sterse de institutii "abilitate". 

      Dar "urma jafului / dezastrului" ramas de la capatul traseului cu urme sterse ... nu se poate curata / repara rapid. 

      Mai trist este ca nebunia nu este terminata ci tocmai incepe; vor cadea pe capete industrii si oameni in saracie. Ce au fost manipulati in panica sa ia decizii irationale atat pe parte personala financiara sociala cat si pe parte medicala. Unde la tv sau in prese nu se da ca pondere suferinta si dezastrul comis; totulse impatureste frumos peste alte naratiuni. 

      Dupa aceasta perioada de "chin" oamenii si economiile lumii se vor descatusa intr-o spirala de stare de bine uitand suferinat doar pentru a cadea mai profund (plasat in viitorul nu foarte indepartat) intr-o depresie cum nu a mai vazut omenirea (economica si sociala).  

      Doar o adunarea la masa "rotunda" a liderilor mondiali si punerea in plan a altei forme de "guvernare monetar social economica cultural" are sa dea un al inbold de prosperitate pe termen lung si pentru "taranul de jos". 

      Dar aceste decizii se vor lua doar in ultimul ceas; asa cum si gov a luat in ultimul ceas pentru romanai 89 si 2009 decizi corecte social. 

      s c cret 

      Asta vor. Si le iasa ?

      GUVERNELE SUNT CAPTIVE BANCILOR CENTRALE. CINE VREA SA DUCA MASELE INTR O DIRECTIE NU ARE NEVOIE DE GUVERNE CI DE BANCI CENTRALE. PROBLEMA E ACOLO . CEA MAI NEDEMOCRATICA INSTITUTIE DIN LUME ESTE , DUPA CUM BINE SE STIE , FED -UL AMERICAN . DACA SE VREA O CORECTIE DE ACOLO TREBUIE PORNIT. ACOLO ESTE SURSA CANCERULUI IMPLEMENTAT IN 1913, IAR ACUM SE VREA IMPUS LA NIVEL GLOBAL.

    SUA are o buna ocazie sa arate ca a ramas un bastion al dreptatii si adevarului si sa o sacrifice pe Ursula , dar nu de ochii lumii , altfel va intra si SUA la categoria a lll -a , cu Romania , etc

    Propaganda schimbarii becurilor prin casa, in vederea reducerii consumului de curent, este la fel de penibila si patetica ca si campania "Vaccineaza-te Gheorghe, Vaccineaza-te Ioane" derulata de preotii stiintifici cu sutana medicala.

    E vorba fix de acelasi lucru - sa ne scobim pe sub unghie in timp ce bogatii planeti dau la buci de sparg pe yachturi si insule exotice si innoata in bani.  

    1. cata manie proletara impotriva inavutirii (ilicite?!?), mai ca-ti vine sa mai randuiesti de o dictatura populara si o nationalizare si sa-l mai pui inca odata pe betivul satului sef de CAP

    Genocid prin injectare cu otrăvuri, asta a fost...

    1. Genocid prin propaganda, asta a fost...

      corect, 7 are dreptate.

      au fost folosite vaccinuri toxice anti-covid ... o multime de oameni tineri si in putere au murit de "moarte subita" ...sau ca o consecinta a "popularii".... de fpat facand infarct, tromboze venoas profunde sau avc-uri de la vaccinul satanist anti-covid. 

      si nimeni, nimeni nu trage pe nimeni la raspundere ca a bagat substante toxice in corpurile oamenilor "cu credinta sincer si adanca" in stiinta! Pe mine m-a ferit Dumnezeu prin inspiratia Sa de la asa gest tampit - sa ma injectez cu toxine!  

    Tinand cont de subiectul abordat in articol si de cat de mult s-a insistat pana in urma cu cateva luni pe necesitatea vaccinarii, aceasta stire ar trebui sa aiba o foarte larga audienta.

    Totusi, cu exceptia ziarului Bursa, am vazut ca stirea nu a fost preluata deocamdata si de alte surse media de renume din tara. 

    1. pai e simplu, Bursa e ziar liber, e un "buzunar" de libertate in orizontul media, restul presei a fost mituita si poate inca este cu banii "speciali" de la Guvern pentru publicitate si vizibilitate anti-covid (avea Guvernul un fond special pentru asa ceva - bani de manjit media din Romania sa impinga oitzele proaste la vaccinul divin, binefacator)

    Bine o mai dice sefa de la UE,

    dupla ce a incasat milioanele ptr. vaccine, 

    acum mai incasaeza sí de la producatorii de armament,

    Desteapta gagicuta 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb