Festivalul de la Cannes de anul acesta se va desfăşura în online

A.P.
Comunicate de presă / 24 iunie 2020

Festivalul de la Cannes de anul acesta se va desfăşura în online

Activităţile de anul acesta al Pieţei filmului de la Cannes se vor desfăşura online în perioada 22-26 iunie 2020, potrivit unui comunicat de presă al reprezentanţei UE în România.

La 22 iunie, Comisia a organizat un Forum al filmului european (FFE) în cadrul acestei ediţii online a Pieţei filmului, pentru dezbaterea situaţiei actuale a industriei audiovizuale şi modul de abordare a provocărilor generate de pandemia de coronavirus.

Thierry Breton, comisarul pentru piaţa internă, care a deschis forumul cu un discurs inaugural, a declarat: "Desfăşurarea online a Pieţei filmului şi a Forumului filmului european era necesară anul acesta, pentru a demonstra rezilienţa puternică a industriei europene a audiovizualului. Fiind o industrie de prim rang, care contribuie la îmbogăţirea valorilor şi a culturii europene, avem datoria să sprijinim sectorul în aceste vremuri dificile şi să îi permitem să prospere într-o lume din ce în ce mai competitivă. Depunem toate eforturile în acest scop, utilizând instrumentele UE, cum ar fi SURE, programul MEDIA, Mecanismul de garantare pentru sectoarele culturale şi creative şi, în viitorul apropiat, noul instrument de redresare Next Generation EU."

În cadrul ediţiei online din 2020, activităţile finanţate de UE din cadrul evenimentului includ un stand virtual MEDIA găzduit pe platforma online a Pieţei filmului, precum şi conferinţa "MEDIA în contact cu tehnologia", care a reunit întreprinderi nou-înfiinţate şi investitori europeni inovatori.

Festivalul de la Cannes a anunţat, la începutul lunii iunie, că nu se vor decerna premii anul acesta dar s-a făcut selecţia oficială a filmelor pentru anul 2020. Dintre acestea, cinci au beneficiat de sprijin prin programul MEDIA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb